poze ghizii fericirii cu dasya zuccarello prezentare si seara de film

GHIZII FERICIRII cu Dasya Zuccarello. Prezentare si seara de film

Bucuresti , Bucuresti. Joi 6 Octombrie 2011 19:00
Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 30/0

DASYA ZUCCARELLO, despre viata si invatatura lui LEE LOZOWICK, Maestru Spiritual Baul

Va invitam la o noua editie din seria de intalniri "Ghizii Fericirii", pentru a-l cunoaste si a-l asculta pe Dasya Zuccarello care ne va povesti despre viata si invatatura maestrului sau spiritual LEE LOZOWICK.
GHIZII FERICIRII este o serie de evenimente in cadrul carora facem cunostinta cu diferiti maestrii spirituali care au oferit pe parcursul istoriei cai catre atingerea si pastrarea fericirii autentice.
Lee Lozowick este un maestru Baul radical. Traditia sa spirituala vine din India, parintele sau spiritual fiind Yogi Ramsuratkumar, si mai inainte Papa Ramdas, Sri Aurobindo si Ramana Maharshi.
Dasya Zuccarello ne va povesti despre viata sa timp de 35 de ani alaturi de maestrul sau spiritual Lee Lozowick si invatatura acestuia.

Vom viziona filmul - On the Road with Mr. Lee / La drum cu Dl. Lee (1995, 52 min), urmat de o sesiune de intrebari si raspunsuri.
Filmul este subtitrat in limba romana.

Lee Lozowick a fondat in 1975 comunitatea Hohm din Arizona si apoi alte doua comunitati spirituale in Franta si India. A calatorit in foarte multe tari pentru a tine seminarii si concerte. Scoala spirituala formata in jurul sau are studenti din toata lumea. Grupuri de studiu si practica spirituala s-au format si in tari precum: Germania, Marea Britanie, Australia, Canada, Romania si Mexic.
Invatatura sa este exprimata prin seminariile, talk-urile date in toata lumea, concerte de muzica rock si blues, cartile publicate si dragostea sa pentru arta sacra.
Stilul sau de a transmite invatatura spirituala autentica pentru mentalitatea si psihologia omului vestic modern este neliniar, original, provocator si nonconformist. Intelepciunea sa radicala si nebuna a fascinat si contrariat foarte multi cautatori pe calea spirituala ajutandu-i sa-si deschida inima si mintea. Mr. Lee este recunoscut ca o voce anti New-Age demascand falsii autoproclamati maestrii si influenta lor nefasta asupra oamenilor.
Legaturile sale apropiate cu maestrii si comunitati spiritual din diverse traditii autentice, a imbogatit modul sau de a trasmite invatatura spirituala. El a incurajat studentii sai sa invete si a caute adevarul in multe surse spirituale autentice, precum budismul zen si cel tibetan, invataturile lui Gurdjieff, sufismul, hinduismul, crestinismul mistic. Prietenia si colaborarea sa stransa cu Arnauld Desjardins, maestru francez din traditia indiana Advaita Vedanta care a stabilit o scoala spirituala cu peste 2000 de studenti din intreaga lume, a adus o contributie majora ambelor scoli spiritual.
Lee Lozowick este recunoscut si pentru contribuția sa remarcabila in domeniul creșterii constiente a copiilor. Seminariile si cărțile sale despre educația copiilor ținand cont de dimensiunea spirituala a unei vieți constiente, au devenit o referință in acest domeniu.

Detaliile evenimentului
Dasya Zuccarello ne va povesti despre viata sa timp de 35 de ani alaturi de maestrul sau spiritual Lee Lozowick si invatatura acestuia.

Dasya Zuccarello este un student al Maestrului Baul Lee Lozowick din 1976. De 20 de ani el sustine seminarii in America si Europa, deasemenea faciliteaza creearea de grupuri de studiu in domeniul dezvoltarii umane. Traieste in comunitatea Hohm Sahaj Mandir din Arizona de Nord cu sotia si fiica sa.
Dasya conduce acum doua edituri de carte in America.
A studiat matematica si stiinta calculatoarelor, a fost profesor de matematica si a lucrat in scoli speciale cu tineri intre 12 si 19 ani care nu se puteau adapta la conditiile scolilor normale. Dasya are o experienta indelungata ca participant, facilitator si organizator de seminarii de terapie si dezvoltare umana: Gestalt therapy, Primal therapy, Transactional Analysis, Silva Method for the Mind, The Game, The Event si Family Constellation.

Un eveniment organizat de Centrul Seeds for Happiness in colaborare cu Good Company.

In vederea amenajarii salii, va rugam sa confirmati participarea la acest eveniment prin email la: info@seedsforhappiness.ro sau la telefon 021 – 337 4822.
Ca si la evenimentele precedente, intrarea este libera, insa donatiile pentru Centru sunt intotdeauna binevenite pentru sustinerea activitatilor sale.

Mai multe detalii: http://www.seedsforhappiness.ro/newsletter/newsletter_26septembrie2011.html

Comenteaza pe Facebook
seeds

Adaugat in urma cu 4620 zile, 27 Sep. 2011

Adaugat de seeds

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 126

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .