poze litera organizeaza prima intalnire cu fanii car ilor violetta din

Litera organizează prima întâlnire cu fanii cărților Violetta din

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Noiembrie 2014 17:00 - Sâmbătă 8 Noiembrie 2014
mall Promenada, etaj 1, în Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)

Categorii: Alte Evenimente

Litera organizează prima întâlnire dedicată fanilor Violetta din România sâmbătă, 8 noiembrie, ora 17, în Mall Promenada (Șoseaua Floreasca, nr. 246B, nivel 1) pentru a marca lansarea cărții Violetta și prietenii ei și premiera sezonului 3 al îndrăgitului serial, pe 10 noiembrie, ora 18, la Disney Channel.

Fanii vor avea parte de numerose momente speciale: vor putea cânta melodiile Violettei împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii I Love Violetta, vor dansa alături de îndrăgita coregrafă Oana Ioniță și se vor întâlni cu alți fani Violetta pentru a discuta despre personajul lor preferat. În plus, participanții vor putea face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, vor descoperi stilul Violettei de la stiliști cu experiență și vor participa la concursuri și tombole.

Editura Litera a publicat, pe parcursul anului 2014, peste 10 volume din seria Violetta inspirate din sezonul 2 al celebrului serial TV de la Disney Channel, ce aduc în prim-plan personajele preferate ale fanilor serialului.
Detalii despre carte: http://www.litera.ro/index.php/violetta-si-prietenii-ei.html

Violetta spune povestea unei adolescente talentate care se întoarce în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa. Odată întoarsă, ea își găsește prieteni devotați, descoperă dragostea adevărată și pasiunea pentru muzică și trece prin încercările maturizării. Violetta a fost un adevărat succes pe fiecare piață unde a fost lansat. În prezent, serialul este difuzat de Disney Channel în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Rusia, putând fi urmărit în aproape 140 de țări.

Pe 10 noiembrie, ora 18, va avea loc, la Disney Channel, premiera noului sezon al serialului de mare succes pentru adolescenți, pregătit să inspire încă o dată fanii din țara noastră. Sezonul trei ni-i prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat, şi deşi sunt mai mari acum, încă au multe de învăţat! Serialul începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală. Însă succesul din Europa le-a schimbat visele şi ambiţiile individuale, iar grupul odată reunit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va deveni rivalul Studioului On Beat, luând de partea sa câţiva dintre elevii pe care îi instruia.

Organizatori: Editura Litera și Disney Channel
Evenimentul are loc în Mall Promenada, Floreasca 246B, nivel +1, București, între ora 17 și ora 19.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1395
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

andra carbunaru

Adaugat in urma cu 3458 zile, 04 Nov. 2014

Adaugat de Andra Carbunaru

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .