poze magnificus plaza pune bazele primei retele de sali de evenimente

Magnificus Plaza pune bazele primei retele de sali de evenimente

Bucuresti , Bucuresti. Luni 12 Iunie 2017 17:00 - Luni 12 Iunie 2017
Str. Dr. Florea Teodorescu, nr. 2

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/500000000

Magnificus Plaza lanseaza un concept in premiera pe piata romaneasca: o retea de sali de evenimente in sistem de franciza, a carei prima unitate va fi inaugurata in luna mai 2018, la Suceava. Investitia minima pentru a deveni francizat, porneste de la 550.000 de euro, fara a include si terenul in acest cost. Proiectul este gata de a fi implementat, putandu-se deja incheia contracte de franciza, deoarece toata logistica si designul au fost finalizate, iar constructia la prima unitate din retea a fost demarata. Saloanele din reteaua Magnificus Plaza vor fi proiectate pentru a gazdui o suita variata de evenimente, de la nunti, botezuri sau baluri, la intruniri de tip corporate, sedinte, conferinte, petreceri de companie etc.

Franciza Magnificus Plaza va oferi un proiect de afacere ce pune la dispozitia francizatului un intreg ansamblu de sisteme verificate si functionale. Pachetul oferit de compania francizoare include: proiectarea completa a arhitecturii aferente spatiului de care dispune francizatul, constructia, achizitia materialelor, contractarea unor echipe specializate, trainingul echipelor de management si de marketing, know-how pe partea de catering, sisteme software, lumini, sonorizare etc. Compania francizoare ofera consultanta pe toata perioada constructiei, la inaugurare si la evenimente. Pot deveni francizati Magnificus Plaza atat cei care detin deja un spatiu pe care sunt dispusi sa il renoveze complet, cat si cei care doresc sa devina parteneri si sa porneasca afacerea de la zero. Standardele francizei Magnificus Plaza impun existenta unui teren de minimum 2,000 m2, care sa asigure si spatiu de parcare, o sala de evenimente de cel putin 500 m2 si conexiune la gaz sau curent trifazic de minimum 200 KW.

Taxa de franciza se ridica la 29.000 de euro, fiind necesar un fond de lichiditati de 50.000 de euro, care sa poata asigura operarea salonului de evenimente in primele luni de la inaugurare. De asemenea, va exista si o taxa de 15.000 de euro, destinata promovarii si actiunilor de marketing in vederea deschiderii.

„Magnificus Plaza va consta intr-o retea de saloane de evenimente ultramoderne, care sa exceleze prin calitatea serviciilor si printr-o ambianta eleganta. Ne-am orientat spre un model de dezvoltare in franciza, o premiera pe piata autohtona pentru aceasta nisa. In Romania am participat la numeroase evenimente si am observat lipsa unui salon care sa ofere servicii premium intr-un decor spectaculos. Vrem sa devenim un etalon in bransa noastra si sa dezvoltam un lant de sali de nunti si alte tipuri de evenimente, in intreaga tara. Am mare incredere ca acest proiect extrem de ambitios va fi o reusita, iar faptul ca deja avem rezervari de evenimente pentru prima unitate, nu face decat sa-mi intareasca aceasta convingere!”, a declarat Ciprian Gafincu, Manager General Magnificus Plaza.

Primul salon din lant, situat in Suceava, va fi construit intr-un stil artitectural avangardist, inovator, cu influente futuriste si o mare concentrare pe detalii, iar materialele folosite vor fi predominant naturale.

Franciza Magnificus Plaza este membra a celei mai mari retele de francize din Romania, www.francizelacheie.ro, care opereaza restaurantele: Spartan, cel mai mare lant de restaurante din tara pe baza de carne rotisata, Hercule, Pytagora, Baba Cloanta, Transylvania Burger, prima franciza din Romania care comercializeaza burgeri copti pe plita. Din platforma francizelacheie.ro face parte si Magazinis.ro, magazin de materiale de constructii, finisaje si amenajari, cu o vechime de 20 de ani pe piata.

Magnificus Plaza este un proiect de tip franciza dezvoltat de catre compania S.C California Holding SRL.

Mai multe detalii: http://www.magnificus.ro/en/contact-eng/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1010
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2482 zile, 12 Iun. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .