poze maiartistic canute cu dichis

MAIArtistic – canute cu dichis

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 26 Noiembrie 2014 19:30
Smart Change (str. Erou Calin Ion, nr. 19)

Categorii: Alte Evenimente

Pe 26 noiembrie, intre 19:30 si 21:00, la ceainaria SmartChange, te invitam la o alta seara de ceai, crosetat si voie buna, la atelierul MAIArtistic, organizat de Interaktiv University.

Cu totii ne plictisim din cand in cand de cana din care bem cafea sau ceai la serviciu sau acasa. Asa ca, de aceasta data, Maia Munteanu, trainerul atelierului, ne va invata cum sa crosetam haine pentru canutele noastre, dandu-le astfel culoare si originalitate.

Maia are 17 ani si a invaţat sa croşeteze inca de la 5 ani, fiind atent indrumata de catre mama ei: ”Croşetatul e o traditie de familie. Strabunica mea a crosetat, bunica mea a crosetat, mama mea croseteaza si eu crosetez.”. In timp, cu multa pasiune si munca, a devenit o specialista intr-ale crosetatului, putand realiza si cele mai complexe modele, dupa cum ne relateaza chiar ea: ”Eu cred despre crosetat ca este o arta complexa cu o tehnica simpla. Cu o croseta banala si multa creativitate poti realiza orice, de la abajururi, draperii, covoare, perne, cuverturi, fete de masa si cosuri, pana la obiecte vestimentare, palarii, genti si alte accesorii.”.

Participarea la acest atelier este gratuita, toate materialele fiind asigurate de catre Interaktiv University, mai putin cana pe care iti recomandam sa o aduci cu tine. De ce? Pentru a-i putea face o ”proba de costum” si sa vezi rezultatul final in toata splendoarea sa.

Pentru inscrieri si mai multe detalii ne puteti contacta la adresa inscriere@interaktiv-university.ro sau puteti accesa aceasta pagina: http://interaktiv-university.ro/canute-cu-dichis. Varsta minima de participare: 10 ani.

*Interaktiv University se axeaza pe dezvoltarea personala si profesionala a copiilor, tinerilor si adultilor imbinand teoria si practica intr-un sistem inovativ si interactiv de evenimente (ateliere) si experiente unice, memorabile.

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/canute-cu-dichis

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3447 zile, 11 Nov. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .