poze nume ale designului vestimentar romanesc se gasesc in promenada

Nume ale designului vestimentar romanesc se gasesc in Promenada

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 13 Octombrie 2015

Categorii: Alte Evenimente

Colectii semnate de designeri romani, precum Murmur, Lana, Venera Arapu, Corina Vladescu, Ioana Ciolacu sau 2NOIR vor fi prezente, din această luna, in Promenada Mall, prin inaugurarea primlului magazin al designerului Raluca Debu, care semneaza creatiile 2NOIR, si a primului Concept Store dedicat in exclusivitate designului romanesc - Molecule F, mult apreciatul butic online ce reuneste cele mai reprezentative creatii ale fashionului romanesc.

Noile magazine se adauga portofoliului de magazine fashion prezente in centrul comercial din nordul Capitalei, care reunesc nume importante din industria de profil, precum Calin Klein, Guess, Versace, Tommy Hilfigher, Stefanel, Vicomte A si multe altele.

„Studiile noastre arata ca un segment semnificativ al publicului Promenada, cu precadere unul care lucreaza in marile corporatii din Bucuresti, este cunoscator si consumator de design de autor. Daca, pana acum, acest public isi achizitiona creatiile designerilor romani online, incepand din aceasta luna Promenada Mall le ofera pasionaților de modă acces la o experiență completă de shopping ale creațiilor autohtone. Prin deschiderea 2NOIR si Molecule F facem loc publicului nostru in garderobele cu oglinizi, pe care doar o prezenta online nu le-o poate oferi.”, spune Sebastian Mahu, Center Manager Promenada Mall.

2NOIR este un brand care propune piese vestimentare si croieli unice, ce alterneaza albul si negrul, punand in valoare feminitatea si eleganta celor care le poarta. Prin deschiderea magazinului din Promenada, designerul Raluca Debu duce mai departe povestea brandului 2NOIR, apropiindu-se mai mult de iubitoarele de moda si oferindu-le ocazia de a-i descoperi indeaproape tinutele.

„Creatiile 2NOIR pun accent pe detalii si reinventarea hainelor clasice si vin in ajutorul femeii moderne. Este important pentru noi să ii putem da ocazia clientei nostre sa descopere piesele 2NOIR intr-un cadru modern si fresh. De aceea ne bucuram ca deschiderea magazinului din Promenada Mall ne aduce cu un pas mai aproape de femeia 2NOIR." a spus Raluca Debu, fondator 2NOIR.

De asemenea, Molecule F, devenit un etalon pentru o piata locala de moda, va deschide luna aceasta portile primului Concept Store multisenzorial offline in Promenada Mall. Vizitatorii centrului comercial vor avea acces la o gama extinsa de colectii ale unora dintre dintre cei mai apreciati designeri din tara si se vor putea bucura de o experienta completa de shopping.

„Am vrut sa aducem si mai aproape de consumator designul romanesc ca experienta, dincolo de necesitate. Concept Store-ul Molecule F de la Promenada nu este doar un magazin cu vestimentatie si accesorii, ci un spatiu multisenzorial, in care cele 6 simturi sunt reprezentate armonios. Am gandit si creat acest spatiu ca fiind unul dedicat manifestarilor creative, in continua modificare, in dorinta de a surprinde in mod placut consumatorul. Un loc de unde evenimentele nu vor lipsi, de la lansari de produse cu nume sonore pana la ședințele foto realizate chiar în interiorul magazinului, în shooting corner-ul creat special. Avem o selecție de peste 30 de designeri romani care ni s-au alaturat in acest proiect deosebit.” a spus Mirela Bucovicean, fondator Molecule F.

Mai multe detalii sunt disponibile pe promenada.ro sau pe pagina de Facebook Promenada.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 669
people

Adaugat in urma cu 3145 zile, 12 Oct. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .