poze pove tile lui galileo

POVEȘTILE LUI GALILEO

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 Ianuarie 2014 18:00 - Sâmbătă 18 Ianuarie 2014
mall Promenada, Calea Floreasca, nr 246B, langa statia de metrou Aurel Vlaicu

Categorii: Alte Evenimente

Promenada și Teatrul din Podu` meu prezintă POVEȘTILE LUI GALILEO, spectacol interactiv în versuri urmat de atelier creativ pentru copii 5-12 ani.

Când: sâmbătă, 18 ianuarie și duminică, 19 ianuarie, orele 18.00
Unde: mall Promenada, etaj 1, în Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)
Accesul în spațiul de distracție dedicat evenimentului Poveștile lui Galileo este liber.

Alături de Galileo, astrologul cel vestit, interpretat de actorul Teatrului Ion Creangă Voicu Hetel, descoperim, distrându-ne vreme de o oră, lucruri noi surprinzătoare despre planete, vulcani şi sateliţi.

La mall Promenada vom învăța de la Galileo planetele, vom știi că se învârtesc în jurul soarelui care este o stea, că luna nu este o planetă ci un satelit, că există 4 planete telurice și 4 gazoase în sistemul nostru solar, că Pluto este o planetă micuță și multe altele.
Aflăm împreună cât de fierbinţi sunt unele corpuri cereşti şi cât de îngheţate sunt altele, iar la sfârşit vom putea să ne imaginăm şi să construim împreună o mică planetă.

POVEȘTILE LUI GALILEO este un spectacol interactiv în versuri, scris special pentru copii și este menit să îi familiarizeze cu primele noțiuni despre sistemul solar, despre stele, comete și sateliți.

Voicu Hetel este actor la Teatrul Ion Creangă, regizor, coordonator de workshopuri și ateliere de educație prin teatru pentru copii și managerul proiectului Teatrul din Podu` meu. A fost premiat în anul 2012 cu Premiul “Cornel Todea” pentru cea mai bună producţie teatrală în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru "100, 1000, 1000000 de poveşti", pentru spectacolul “Povestea spicului de grâu”, scenariul şi regia Voicu Hetel.


*** Despre Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.

Mai multe detalii: http://new.promenada.ro/#

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 840

Eveniment postat de organizator

promenada

Adaugat in urma cu 3745 zile, 14 Ian. 2014

Adaugat de Promenada

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .