poze  poveste alb negru curs de desen in creion si carbune

”Poveste alb-negru”: curs de desen in creion si carbune

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 25 Noiembrie 2014 19:00
Smart Change (str. Erou Calin Ion, nr. 19)

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/0

Un curs de desen ALTFEL!

Incepand cu luna noiembrie, Interaktiv University ii invita pe toti cei care vor sa descopere arta desenului in carbune si creion la un curs practic si distractiv: ”Poveste alb-negru”. Acesta va avea loc in fiecare zi de marti, intre orele 19:00 - 21:00, la sediul Smart Change (zona Piata Romana).

”Poveste alb-negru” este un curs de desen in creion si carbune format din 3 module, 12 sedinte in total, fiecare explorand o zona importanta din desen. Primul modul se axeaza pe tehnici in creion, unde vei studia elementele de baza ale corpului uman, proportiile, hasura. In al doilea modul vei explora formele in alb si negru, dinamica dintre creion si carbune, tehnici de umbre si jocuri de lumina, punand accent pe peisaje si natura moarta. Ultimul modul revine la om prin studierea in detaliu a anatomiei artistice si realizarea de portrete in carbune. Michellangelo spunea intr-un studiu al sau ca desenatul cu carbunele poate sa surprinda atat emotiile cat si detaliile, sa produca tonuri si umbre subtile, un amestec de intuneric si lumina.

Pe durata fiecarui modul Dragos Grama, fotograf, desenator si artist talentant, va fi trainerul tau si te va indruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli in acest moment.

Si pentru ca vrem sa te simti un artist adevarat, la finalul fiecarui modul iti vei putea chema familia si prietenii pentru a-ti aprecia desenele si progresul la expozitia sustinuta special pentru participantii cursului nostru in cadrul cafenelei Smart Change.

Pana atunci te invitam pe pagina aceasta pentu a vedea detaliile fiecarui modul si pentru a te inscrie la cel dorit. Poti sa participi la cele care te atrag cel mai mult investind 200 RON/ modul (4 sedinte) sau la toate 3 pentru 510 RON (12 sedinte). Daca vrei si mai multe detalii ne poti contacta la adresa: inscriere@interaktiv-university.ro.


Interaktiv University este o companie de training-uri si cursuri care se axeaza pe dezvoltarea personala si profesionala a copiilor, tinerilor si adultilor imbinand teoria si practica intr-un sistem inovativ si interactiv de evenimente si experiente memorabile.

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/curs-de-desen-creion-si-carbune

Pret bilet: 200 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3451 zile, 07 Nov. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .