poze razvan valceanu made to measure aduce canclini in romania

Razvan Valceanu made to measure aduce Canclini in Romania

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Aprilie 2014

Categorii: Alte Evenimente

Razvan Valceanu made to measure anunta parteneriatul cu producatorul de textile Canclini, devenind unic distribuitor al brandului in Romania. Cu o traditie de aproape 90 de ani, Canclini este un lider consacrat in industria bumbacului pentru camasi, oferind unele dintre cele mai ridicate standarde de calitate din piata.

Razvan Valceanu made to measure anunta parteneriatul cu producatorul de textile Canclini, devenind unic distribuitor al brandului in Romania. Cu o traditie de aproape 90 de ani, Canclini este un lider consacrat in industria bumbacului pentru camasi, oferind unele dintre cele mai ridicate standarde de calitate din piata.
”Unul din diferentiatorii brandului Razvan Valceanu made to measure este calitatea impecabila a materialelor din care realizam camasile. In momentul in care am pornit acest buiness, am selectat cu atentie furnizorii cu care lucram, iar Canclini a fost prima noastra alegere in ceea ce priveste bumbacul pentru camasi inca de la inceput,” declara Razvan Valceanu. ”Strategia de extindere a companiei se bazeaza pe agenti locali, cu multa experienta in domeniu, care sa o ajute sa inteleaga corect tendintele si tonalitatile locale si sa o sprijine in furnizarea unui serviciu la cele mai inalte standarde de calitate. Noi le-am oferit suportul necesar pentru a patrunde in piata locala, unde la randul nostru vom selecta partenerii pe aceleasi criterii de experienta, profesionalism si expertiza in domeniile lor”, adauga Razvan Valceanu.
”Europa de Est este o zona in care exista multe posibilitati pentru branduri premium, iar acesta este si cazul Romaniei, unde am stabilit deja un parteneriat de afaceri puternic cu brandul de camasi made to measure Razvan Valceanu,” declara Simone Canclini, CEO Canclini Tessile S.p.A. ”Consolidam deja parteneriatele selectate cu atentie, iar pentru viitor intentionam sa investim in continuare mai mult pe plan local, prin evenimente, colectii speciale si editii limitate, toate dedicate tendintelor modei locale,” adauga Simone Canclini, CEO Canclini Tessile S.p.A.
Pentru Canclini, inovatia este principala forta care, impreuna cu traditia, da nastere unor colectii deosebite care sunt adaptate in acelasi timp unor tipologii de moda barbateasca diferite. Clientii pe care ii vizeaza Canclini fac parte din categorii diferite si, de aceea, fiecare sezon aduce intotdeauna noi propuneri de textile. Astfel, fiecare colectie raspunde pe de o parte nevoilor de stil chiar si ale celui mai rafinat si conservator senior, care pune accent pe detalii si eleganta, precum si ale tinerilor moderni, care adopta un stil mai nonconformist prin care sa atraga atentia.
Cei mai importanti piloni ai brandului de textile sunt calitatea, cercetarea si dezvoltarea. Departamentele de cerecetare si dezvoltare din cadrul Canclini, impreuna cu cel de styling, studiaza in permanenta si anticipeaza principalele tendinte ale momentului, creand unele dintre cele mai inovatoare finisaje. Toate aceste studii sunt traduse si aplicate in fiecare colectie de textile si definesc un stil clar, ce face din brandul Canclini un standard la nivel international in industrie.
Razvan Valceanu made to measure lucreaza exclusiv cu textile Canclini, atat pentru camasile made to measure, cat si pentru colectia ready to wear. Acestea sunt realizate din bumbac egiptean Giza 45, tesut din 2 fire cu 140 finete, ce asigura o rezistenta mai mare in timp si mai mult confort in timpul purtarii.
Mai multe informatii despre Razvan Valceanu made to measure si Canclini sunt disponibile pe www.razvanvalceanu.ro.

Mai multe detalii: http://www.razvanvalceanu.ro

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3659 zile, 17 Apr. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .