poze vacanta de vara e pe placul tau
poze vacanta de vara e pe placul tau

Vacanta de vara e pe placul tau!

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 26 Mai 2013 11:00 - Duminică 26 Mai 2013
Parcul Herastrau

Categorii: Alte Evenimente

Copilul tau poate face experimente inedite, poate participa la jocuri cu parasuta si la spectacole de circ in aceasta duminica in Parcul Herastrau. Sportivii se pot intrece in cadrul atelierului “Lui Spencer ii plac sporturile”, iar “provocarile” prietenilor lor de la Gradinita Bambi, Scoala Step by Step si Centrul 2 FasTracKids nu se opresc aici.

Duminica, 26 mai, intre orele 11:00 si 14:00 Gradinita Bambi, Scoala Step by Step si Centrul 2 FasTracKids invita copiii de toate varstele in Parcul Herastrau (langa locul de joaca, cu intrare din Sos. Nordului) sa sarbatoreasca impreuna Ziua copilului.
Va asteptam cu o incursiune in lumea experimentelor, jocurilor cu parasuta, curselor pe role, informatiilor inedite despre dinozauri si savanti, iar copiii vor da frau liber imaginatiei si vor putea crea, printre altele, scuturi pentru cavaleri si mandale pentru printese. De asemenea, participantii se vor putea “intoarce” in Evul Mediu sau vor putea participa la spectacolul “Circul vine in oras”. Copiii-sportivi isi pot etala talentele in cadrul atelierului “Lui Spencer ii plac sporturile”, iar cei carora le place aventura isi fac bagajele si sunt “Gata de calatorie”!
Acestea sunt doar cateva dintre activitatile pe care copilul tau le poate face la atelierele de creativitate destinate tuturor copiilor.
Gradinita Bambi este prima gradinita particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step si este un centru model de bune practici in ceea ce priveste educatia timpurie. Gradinita Bambi promoveaza cel mai inovativ program de educatie timpurie, FasTracKids. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul: www.bambistepbystep.ro
Scoala Step by Step este prima scoala particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step in invatamantul primar si principiile Step by Step in invatamantul gimnazial. Pentru detalii, accesati: www.scoalastepbystep.ro
Cunoscand importanta calitatii si diversitatii in educatia timpurie a copiilor, in anul 2007 Asociatia Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala a inceput implementarea programului FasTracKids, prin Centrul 2 FasTracKids. Acest program promoveaza valorile metodologiei step by step in ceea ce priveste individualizarea sarcinilor, valorizarea tuturor copiilor, dezvoltarea abilitatilor socio-emotionale si intregeste educatia prin dezvoltarea unor abilitati fundamentale in viata, precum: leadership, luarea deciziilor, rezolvarea de probleme, public speaking, capacitatea de a primi si oferi feed back.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1127

Eveniment postat de organizator

alina lupuleac

Adaugat in urma cu 3984 zile, 23 Mai. 2013

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .