poze butterflyeffect night in the silver church
poze butterflyeffect night in the silver church

ButterflyEffect Night in The Silver Church

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Iunie 2010 22:00
Calea Plevnei, Nr. 61

Categorii: Cluburi si Discoteci , Festivaluri , Inaugurari , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

A party for smart people

The Silver Church Club introduce un nou ciclu de evenimente: "Hedonistic Space". În cadrul acestor seri ingredientele cheie sunt fantasmele, visurile, aspiraţiile celor prezenți. Atitudinea, atmosfera, comunicarea, interacțiunile celor prezenți se amplifică semnificativ .
Nu inventăm nimic nou. Doar creăm pentru prima dată în Romania ceea ce alţii, în alte locuri din Europa au reuşit să aducă la nivelul de excelenţă: un spaţiu de manifestare a trăirilor interioare celor mai ascunse, un spaţiu de comunicare și de interacţionare. Un spațiu ce permite exprimarea activă a atitudinii individuale. Un spaţiu în care se renunţă conștient și asumat la conveniențele sociale proprii fără a le afecta pe ale celorlalţi. În sensul de a le respecta şi a ţine cont de ele, atunci când cei din jur o cer. Acest ciclu de evenimente "Hedonistic Space" se va constitui ulterior într-un manifest al libertăţii mentale. O mișcare ce promovează și încurajează culturile (și implicit comunitățile) alternative. De orice natură ar fi ele.
Una din temele acestei seri (și în general a evenimentelor din ciclul "Hedonistic Space") este antiteza. "Lust or chasity, vice or virtue, purity or depravity". Nu-i așa că în același timp sălășuiesc în noi ambele atitudini, diametral opuse?
A doua temă a acestei seri ( și implicit a evenimentelor din ciclul "Hedonistic Space") este atitudinea. Într-o seară de club, de orice fel ar fi ea, atitudinea unei persoane se poate manifesta în două feluri:
1. Prin comportament (atitudine socială, comunicare, dans, interacționare, generarea unei atmosfere plăcute, body-language, echilibru, determinare, motivație, distracție, interpretarea unui rol - în pielea unui personaj, extrovertism etc.)
2. Prin ținută. Înțelegându-se aici ținuta corporală (tipul de mers, gestica etc.) și tipul de îmbrăcăminte adoptat.

Mai multe detalii: http://www.tscarena.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 733
Cuvinte cheie: Bucuresti
popadriana

Adaugat in urma cu 5036 zile, 15 Iun. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .