poze raz ohara and the odd orchestra in kulturhaus

Raz Ohara And The Odd Orchestra in Kulturhaus

Bucuresti , Bucuresti. Joi 4 Noiembrie 2010 21:00
Sfanta Vineri Nr. 4

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme

"Formatia Raz OHara And The Odd Orchestra, cunoscuta pentru sunetul sau eclectic si avangardist, va sustine un concert pe scena Clubului Kulturhaus in data de 4 noiembrie 2010, ora 22:00.

Evenimentul, organizat de Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", in colaborare cu Fundatia Culturala Art Promo, se desfasoara in cadrul celei de-a treia editii a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e frumoasa!" (4 - 14 noiembrie 2010, Bucuresti).

Albumul din 2001 al lui Raz Ohara, "The Last Legend", este o opera a pop-ului melancolic. Insa, cu texturile sale generos-acustice, finisate prin tehnici digitale bine chibzuite, cu greu te-ai astepta sa-l regasesti prin discurile semnate la label-ul Get Physical din Berlin (casa de discuri a mai multor grupuri exuberante din zona deep house, precum M.A.N.D.Y. si Booka Shade).

Asadar este de doua ori mai surprinzator sa-i vezi pe Ohara si pe colaboratorul sau Oliver Doerell (din trupele Dictaphone si Swod, semnate la City Centre Office) recreand sentimentul de "The Last Legend", in ciuda faptului ca Ohara si-a petrecut o buna parte din ultimii ani imprumutandu-si vocea unor track-uri electronice ale unor artisti precum Alexander Kowalski, Luomo sau Apparat. Chitara acustica, clapele Rhodes, tobele periate si pocnetele digitale fine continua sa furnizeze perna plusata pe care Ohara se intinde ca o pisica languroasa. (Cu o nerusinare la fel de mare ascultatorii non-sentimentali s-ar putea sa nu inghita stilul sau confesional, sau lejeritatile ocazionale exprimate intr-un timbru perfect.)

Intorcandu-se cu un al doilea album la Get Physical, Raz Ohara & The Odd Orchestra continua sa exploreze si mai departe de marginile muzicii soul burdusite cu elemente electronice, aducand la un loc ansamble instrumentale expansive, productii digitale deviante si vocea instant identificabila a lui Ohara, ce reuseste mereu sa fie calda si primitoare. "The Burning (Desire)" induce instant o stare de melancolie lounge drapata de sunete de corzi, aparent cel mai recomfortant sound pentru Ohara si highlight-urile ce se cuibaresc cu ecou in armonii minore. De la infloriturile corale de pe 'Wildbirds' pana la orchestratia grandioasa al 'Praise The Day (No One Owes You Nothing)' si al 'The Day You Suffered Helpless Out Of Reach And All Lines Were Dead', Ohara reuseste sa suplimenteze refrenul emotionant cu o serie de abordari moderniste, apropiate de aranjamente pop, care-i pastreaza marca de funk futurist interesanta.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", online, pe site-ul www.eventim.ro, si in reteaua magazinelor partenere: Germanos, Vodafone, Librariile Carturesti si Humanitas. Pretul unui bilet este de 30 de lei (presale: 20 de lei)."

Mai multe detalii: http://www.no3.ro/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1158
Cuvinte cheie: Bucuresti
george

Adaugat in urma cu 4924 zile, 27 Oct. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .