poze media prom 2013

Media Prom 2013

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 11 Decembrie 2013 20:00 - Joi 12 Decembrie 2013
Strada Sergent Constantin Ghercu 24, București

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Numar min/max participanti: 600/1000

Media Prom - cel mai dinamic eveniment media de la sfârșitul acestui an.

Jurnaliști, specialiști în comunicare și în publicitate se vor întâlni într-un mediu informal cu studenții care doresc să le calce pe urme la Media Prom, cel mai inedit eveniment al anului. Toate acestea miercuri, 11 decembrie 2013, ora 20:00, în clubul Princess.
Evenimentul este în același timp Balul Bobocilor de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București. Media Prom este unic în România și are o tradiție de 6 ani.
”Tinerii au nevoie de modele de urmat și de job-uri. Iar prin acest eveniment le oferim ambele lucruri. Dincolo de ambalajul de bal al bobocilor, pot spune că Media Prom este de fapt cel mai nonconformist târg de job-uri.”, spune creatoarea evenimentului, Elena Filip.

Evenimentul este structurat în trei părți care îmbină perfect trei cuvinte cheie din viața oricărui profesionist: networking, competiție și distracție.
Prima parte a evenimentului, Media Mingling, pune accentul pe networking. Astfel, timp de o oră și jumătate, tinerii aspiranți la o carieră în media vor avea ocazia să discute cu cei mai tari profesioniști din domeniu, într-un cadru informal.

Invitații vor vorbi despre performanță, pasiune și etică. Despre șansele de reușită pe care le au tinerii în acest domeniu. Despre părțile văzute și nevăzute ale media. Vor oferi sfaturi, idei și le vor povesti celor prezenți momente marcante din carieră.

Mass-Media Star, a doua parte a evenimentului, pune accentul pe competiție: doisprezece tineri urcă pe scenă pentru a-și demonstra talentul de comunicatori. Creativitate, spontaneitate, simțul umorului – sunt doar câteva dintre calitățile pe care un juriu format din profesioniști media le va nota. Cei mai talentați din concurs vor pleca acasă cu un job în domeniu și cu o mulțime de premii.

A treia parte a evenimentului, Media Party, începe cu un concert Cabron și se termină cu o petrecere care va dura până în zori.
Media Prom va fi prezentat de MC Shurubel și va avea peste 600 de participanți, dintre care 100 vor fi profesioniști media. Prețul unui bilet este 20 lei.

Despre Media Prom
Media Prom este un eveniment organizat de foști și actuali studenți ai Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și își propune să faciliteze accesul tinerilor în media.

Media Prom este susținut de Digi 24, U TV, Radio 21, SapteSeri, Metropotam, Gen90, Iqool, VinSiEu, TeenPress, Romania Pozitiva, Regie Live, Blogunteer, Autentici.ro, Bestworker.ro, Logo Bigger și ASCUB.

Evenimentul este sponsorizat de Princess Club, Axe, Yellow store, Tritonic, Jolidon, Mexton, Arrogance Models, Bellinda, Mineli, Geta Voinea, First Copy, Victoria Models, Escape Star Jeans, Dental Turism Clinic, Laser Megazone, Justnails Beauty School, Major Events și Ingenium Media.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/774162615943372/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1246

Eveniment postat de organizator

florentina

Adaugat in urma cu 3810 zile, 09 Dec. 2013

Adaugat de Flory11

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .