poze stand up comedy miercuri bucuresti spectacol umanitar

Stand-Up Comedy Miercuri Bucuresti (spectacol umanitar)

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 14 Mai 2014 21:30 - Miercuri 14 Mai 2014
strada natiunile unite nr 3-5

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 50/150

Stand-Up Comedy Umanitar

Stand-Up Comedy Miercuri 14 mai

Hai să-i uşurăm chinul lui Emanuel!

Băieţelul cu o boală genetică rară are nevoie de creme şi de pansamente speciale.

Emanuel Bontaş îşi trăieşte, în continuare, copilăria plină de rănile provocate de o rară boală de piele, epidermoliză buloasă distrofică recesivă. O maladie genetică ce nu are, până acum, leac, nicăieri în lume. Cea mai mică atingere, căzătură sau lovitură provoacă băşici pline de lichid şi sânge. De aceea, Emanuel are nevoie de creme, pansamente şi hăinuţe speciale, pentru ca răul să nu se agraveze, transformându-i trupul mic într-o mare rană sângerândă.

Medicina încă n-a găsit o rezolvare a unor boli precum cea cu care soarta l-a lovit pe micuţul Emanuel Bontaş, din Bucureşti. O afecţiune de piele teribil de parşivă, dar şi chinuitoare, ce poate transforma un trup într-un imens “tranşeu” ca de război. Cea mai mică lovitură, zgârietură, căzătură sau chiar atingere mai dură decât cea a unui fulg duce la apariţia unor răni supurânde, ca nişte ciudaţi “vulcani” plini de lichid şi de sânge. Emanuel e încă mic, abia a împlinit 2 anişori în luna iulie, dar deja a reţinut că multe lucruri, normale pentru alţi copii, îi pot provoca “buba”. Neexistând remediu, există doar posibilitatea alinării suferinţei şi împiedicării agravării oricărei răni ce apare. Dar asta nu se poate face decât prin creme şi pansamente speciale, dintre care majoritatea, negăsindu-se în România, trebuie procurate din străinătate.
Îi trebuie haine fără cusături
Stand-Up Comedy Miercuri 14 mai
E vorba de creme precum: Aquaphor baby(de la Eucerin), Crystacide, Baneocin, Sudocream şi alte produse naturale făcute în laboratoare speciale, ce nu au o denumire anume, dar care ajută la curăţirea, hidratarea pielii şi cicatrizarea rănilor. Apoi sunt pansamentele: Mepilex Lite sau Transfer, MEDICOMP, Pehahaft, Peha-crepp, Versalon nonwoven all-purpose. Însumate, toate costă lunar aproximativ 150 de euro. Puţin, dacă ne gândim că, în ţară, cinci bucăţi de Mepilex costă, doar ele, 70 de euro, cantitate ce nu i-ar ajunge lui Emanuel decât maximum două zile. Acestora li se adaugă alimentaţia specială, adecvată bolii, dar şi îmbrăcămintea, ce nu trebuie să aibă cusături ce i-ar putea provoca leziuni. De aceea, orice ajutor, sub orice formă, pe care familia micuţului l-ar putea primi, i-ar face, de fapt, viaţa lui Emanuel un pic mai bună şi mai nedureroasă. Chiar dacă pentru rana din inima părinţilor, atunci când îi privesc chinul, nu s-au inventat nici creme, nici pansamente speciale.
sursa: libertatea.ro
Cristian Dumitru & Friends (Mane Voicu, Cata Dum, Fulvio Balboni si Alex Serban) te asteapta miercuri pe 14 mai la Culise Comedy Club sa sarim in ajutorul lui Emanuel. Toti banii stransi vor fi donati parintilor lui Emanuel pentru tratament. Rasul tau il poate ajuta pe acest micut sa se bucure de copilarie.
REZERVARI LA 0744 914 007
Stand-Up Comedy Miercuri 14 mai
[caption width="400" align="alignnone"] stand-up comedy miercuri 14 maibucuresti[/caption]


Mai multe detalii: http://blog.standupcomedylive.ro/stand-up-comedy-miercuri-14-mai-umanitar/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 724

Eveniment postat de organizator

cristian

Adaugat in urma cu 3634 zile, 09 Mai. 2014

Adaugat de cristiandumitru

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 721

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .