poze stand up comedy open mic duminica bucuresti

Stand-Up Comedy Open Mic Duminica Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 9 Martie 2014 21:30 - Duminică 9 Martie 2014
strada natiunile unite nr 3-5

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 50/150

Open Mic Stand-Up Comedy

Open Mic Stand-up Comedy

Duminica incepand cu ora 21:30 la In Culise Comedy Club lasam microfonul deschis pentru amatorii de stand-ip comedy. Crezi ca ai umor si poti face o sala intreaga sa rada la glumele tale? Atunci suna la 0744914007 si inscriete la spectacolul opne mic de stand-up comedy de duminica. Spectacolul va fi prezentat de Cristian Dumitru.
INTRAREA ESTE LIBERA!

Daca esti fan stand-up comedy si vrei sa vezi si sa incurajezi amatorii genului suna si fa-ti rezervare la: 0744914007.

Fenomenul stand-up comedy a explodat în timpul anilor ’70, câțiva entretaineri devenind mari vedete pe baza spectacolelor de stand-up. Acesta s-a extins de la cluburi de noapte și teatre la concerte uriașe în arene sportive. Richard Pryor și George Carlin au urmat stilul acerb al lui Lenny Bruce pentru a devenii simboluri ale contraculturii. Steve Martin și Bill Cosby au avut un nivel similar de succes cu numere comice de o factură mai blândă. Stilul vechi de stand-up comedy a fost menținut în viață de Rodney Dangerfield și Buddy Hackett, care s-au bucurat de o relansare a carierelor. Programe de televiziune ca Saturday Night Live și The Tonight Show au funcționat ca o rampa de lansare pentru alte stele ale genului comic.

Open Mic stnd-up comedy Duminica 9 martie la In Culise Comedy Club din Bucuresti.

Multe locații mici susțin evenimente “open mic” (microfon deschis) unde comicii amatori pot performa în fața unui public, oferindu-li-se astfel posibilitatea de a-și perfecționa meșteșugul și a pătrunde în branșă. Genul stand-up comedy este considerat dificil de stăpânit deoarece comicul se află în deplina putere a publicului, care este element integrant al spectacolului.

Un comic experimentat trebuie să se raporteze cu rapiditate la dipoziția și gusturile oricărui tip de public și să își adapteze numărul în concordanță. Stand-up este o formă de artă comică devotată în mod deschis obținerii și primirii de râsete mai presus decât orice alta componentă a genului (spre deosebire de comedia teatrală, care creează comedia în structura unei piese folosindu-se de caractere și situații).

Aptitudinile atribuite comicului care practică stand-up sunt diverse; adesea este necesar ca el să-și asume rolurile de scriitor, publicist, performer, promotor, producător și mașinist. Una dintre caracteristicile unui comic experimentat este abilitatea ca nu numai să facă față unui heckler (comentator din public, de multe ori malițios), ci să și câștige sala de partea sa și să o distreze cu o replică. Mulți comici care practică stand-up lucrează ani de zile ca să obțină 45 de minute de material și de obicei își interpretează numărul în mod repetitiv, perfecționându-l încetul cu încetul.

Mai multe detalii: http://standupcomedylive.ro/event/open-mic-stand-up-comedy-duminica-bucuresti/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 653

Eveniment postat de organizator

cristian

Adaugat in urma cu 3698 zile, 04 Mar. 2014

Adaugat de cristiandumitru

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 721

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .