poze butterfly effect night part 7 in the silver church club din bucuresti

Butterfly Effect Night - Part 7 in The Silver Church Club din Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 23 Ianuarie 2010 22:00
The Silver Church Club

Categorii: Cluburi si Discoteci

The Silver Church Club introduce un nou ciclu de evenimente: "Hedonistic Space". În cadrul acestor seri ingredientele cheie sunt fantasmele, visurile, aspiraţiile celor prezenţi. Atitudinea, atmosfera, comunicarea, interacţiunile celor prezenţi se amplifică semnificativ .

Nu inventăm nimic nou. Doar creăm pentru prima dată în Romania ceea ce alţii, în alte locuri din Europa au reuşit să aducă la nivelul de excelenţă: un spaţiu de manifestare a trăirilor interioare celor mai ascunse, un spaţiu de comunicare şi de interacţionare. Un spaţiu ce permite exprimarea activă a atitudinii individuale. Un spaţiu în care se renunţă conştient şi asumat la convenienţele sociale proprii fără a le afecta pe ale celorlalţi. În sensul de a le respecta şi a ţine cont de ele, atunci când cei din jur o cer. Acest ciclu de evenimente "Hedonistic Space" se va constitui ulterior într-un manifest al libertăţii mentale. O mişcare ce promovează şi încurajează culturile (şi implicit comunităţile) alternative. De orice natură ar fi ele.

Una din temele acestei seri (şi în general a evenimentelor din ciclul "Hedonistic Space") este antiteza. "Lust or chasity, vice or virtue, purity or depravity". Nu-i aşa că în acelaşi timp sălăşuiesc în noi ambele atitudini, diametral opuse? Nu-i aşa că uneori avem impulsuri interioare contradictorii ce ne determină să avem o conduită oscilatorie, ezitantă, pasivă, pentru că nu putem să ne hotărâm în ce parte să înclinăm balanţa? Eros sau logos, raţiune sau simţire, extrovertit sau introvertit, activ sau pasiv, negru sau alb, monogamie sau poliarmonie sunt clişee ce ne urmăresc toată viaţa. Şi ne fac să ne învârtim într-un cerc vicios din care nu putem să ieşim prin forţe proprii. Ajutorul venit din exterior este în acest caz binevenit. Ajutorul nu constă dintr-o direcţionare într-o parte sau alta (manipulare) ci din prezentarea obiectivă a variantelor posibile. Subiecţii vor alege singuri. Dar în deplină cunoştiinţă.

A doua temă a acestei seri ( şi implicit a evenimentelor din ciclul "Hedonistic Space") este atitudinea. Într-o seară de club, de orice fel ar fi ea, atitudinea unei persoane se poate manifesta în două feluri:
1. Prin comportament (atitudine socială, comunicare, dans, interacţionare, generarea unei atmosfere plăcute, body-language, echilibru, determinare, motivaţie, distracţie, interpretarea unui rol - în pielea unui personaj, extrovertism etc.)
2. Prin ţinută. Înţelegându-se aici ţinuta corporală (tipul de mers, gestica etc.) şi tipul de îmbrăcăminte adoptat. Dresscod-ul. Semnalul pe care dorim să îl transmitem celor din jur. Zona de apartenenţă pe care dorim să o comunicăm non-verbal. În acest fel suntem identificaţi şi putem la rândul nostru să identificăm cel mai corect oamenii din jurul nostru. "Nu haina îl face pe om" - este o zicală ce se aplică în ziua de astăzi din ce în ce mai puţin. Poate nu haina îl face pe respectivul om, dar haina sigur îl recomandă şi îl identifică. De aici sfatul, recomandarea şi rugămintea organizatorilor: pentru toate evenimentele din ciclul "Hedonistic Space", ce au loc în serile de sâmbătă, dresscod-ul recomandat este întotdeauna stylysh, glamour, fetish, kinky, carneval, uniforms, black tie, BDSM (lack, latex, leather), sexy, dress to impress.



Pentru că este ButterflyEffect Night, vei avea parte de o experienţă nouă: Vei constata că poţi fi regizorul piesei in care joci ca actor in fiecare zi (la serviciu, la şcoală, pe stradă, acasă). Întâi în club, apoi şi în viaţa de zi cu zi. După un timp vei constata cu surprindere că modul de a percepe lucrurile ţi s-a schimbat. Cei din jurul tău vor vedea la tine un singur lucru: că ai evoluat. Poate nu vor înţelege totul. Dar în nici un caz nu vor trece indiferenţi pe lângă tine.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1575
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5184 zile, 18 Ian. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .