poze programul de coaching adlerian 2014 2015

Programul de coaching Adlerian 2014-2015

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 8 Octombrie 2014 10:00

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 12/15

Centrul Adler te invită la a doua serie a programului de Coaching Adlerian derulata in România de catre Anabella Shaked, MA, MCC* și Mia Frank Levitt, MA, MCC*, începând cu 08 octombrie 2014. Programul de COACHING este susținut de către formatorii Anabella Shaked, MA, MCC*, psihoterapeut Adlerian și Mia Levitt-Frank, MA, MCC*, psihoterapeut Adlerian.


Anabella și Mia au pregătit sute de coach-i în cele 37 de derulări ale programului în Israel, Romania. O prima serie este acum în curs de formare în România, serie ce în curând va intra în supervizare.

Programul de COACHING este recunoscut de către ICF (Federația Internațională de Coaching) ca și ACTP (Program Acreditat de Formare în Coaching) ceea ce înseamna că studenții vor primi automat la finalizare recunoașterea internațională Professional Certified Coach (PCC, Coach Certificat Profesional) după ce au acumulat 750 de ore de practică.

Programul de COACHING va conține atât sesiuni de formare față-în-față cu formatorii, cât și supervizare de grup sub formă de webinar, intervizare, practică sub supervizare și sarcini de lucru care să ajute la fixarea principiilor și tehnicilor specifice.

Programul de COACHING cuprinde și perioada de practicum în supervizare și se va finaliza cu certificare recunoscută internațional prin ICF.

Cui se adresează? Liderilor și managerilor din diferitele tipuri de organizații, trainerilor, terapeuților, consilierilor sau oricăror alte persoane care doresc să se formeze pentru o nouă profesie ce presupune lucrul direct cu oamenii pentru a-i sprijini să-și descopere resursele, să-și vadă calitățile, să-și construiască alternativele și să-și definească drumul către un scop pozitiv.

Formarea se va desfășura în limba engleză și presupune cunoașterea elementară a acestei limbi. Pentru detalii legate de programul de coaching adlerian, acreditat ACTP prin ICF, despre inscriere, costuri, persoane de contact te rog accesează acest link: http://dfiles.eu/files/9x0dclbyz pentru a descarca brosura completa a programului. Daca nu reusesti te rog scrie-ne si iti vom trimite broșura.

*MCC –Master Certified Coach, cu peste 2,500 de practică

Te așteptăm alături de noi,
O saptamana placuta,
Echipa Centrului Adler

Mai multe detalii: http://dfiles.eu/files/9x0dclbyz

Comenteaza pe Facebook
ina stanciu

Adaugat in urma cu 3578 zile, 03 Iul. 2014

Adaugat de Inuca

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .