poze re eta pentru conservarea sentimentului de vara

Rețetă pentru conservarea sentimentului de vară

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Septembrie 2017 19:00 - Sâmbătă 30 Septembrie 2017
Fundația Calea Victoriei, str Popa Soare nr. 40, et. 1

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Am amânat momentul cât am putut, dar acum trebuie să recunoaștem că atunci când vorbim despre vară, privim în urma noastră. Căci a trecut. Dar asta nu înseamnă decât că am așezat-o în sertarul cu amintiri parfumate, stropite de spuma mării și albite de soare, mult, mult soare. Și, ca să păstrăm ce-i mai frumos din senzația de vară și vacanță cu zile lungi și experiențe inedite la orizont, Fundația Calea Victoriei vă propune o rețetă infailibilă ce vă va ajuta să conservați emoțiile frumoase până vara viitoare.

Alegeți cu încredere oricare dintre cursurile care vă fac bine, veniți cu inima deschisă la fiecare întâlnire, nu vă feriți să puneți întrebări și să vă împrieteniți cu colegii de grupă, iar gândurile bune și zâmbetul pe buze se vor instala numaidecât. Uite ce-au preparat pentru voi:

Armonie în cuplu
Timpul trece mereu în favoarea voastră, pentru că fiecare anotimp vă aduce noi amintiri împreună. Nimic nu se compară cu a depăna povești despre experiențele trăite în cuplu. Pentru a te bucura pe deplin de prezența partenerului pe care l-ai ales, dar și pentru a-ți lămuri unele lucruri despre propriile așteptări și atitudini, descoperă la acest curs cum să atingi și păstrezi liniștea casei tale.
Cursul începe din 22 septembrie

Machiaj
Cât de frumoasă te-ai simțit vara asta și ce noutăți te tentează să încerci? Probabil ești nerăbdătoare să afli care sunt tendințele noului sezon în materie de make-up. E foarte important să descoperi cum să le adaptezi la propriile trăsături. Vino la cursul de machiaj să vezi ce trend ți se potrivește cel mai bine, dar și tips & tricks ca să arăți mereu odihnită ca-n vacanță.
Cursul are loc în 22 şi 29 septembrie.

Cosmetică naturală
Fiecare sezon vine cu ingrediente naturale benefice pentru îngrijirea trupului. Învață să le combini și să le folosești în creme de corp, creme de față, balsam de buze și chiar parfum solid. Produsele de îngrijire personală te acompaniază tot timpul anului și sunt gândite să îți ofere tot ce e mai bun în natură. Știi cum sunt făcute?
Atelierul are loc în 23 septembrie și durează trei ore.

Happy@Home
Atunci când temperatura scade ușor, ușor, parcă ne place să petrecem din ce în ce mai mult timp acasă, în locul cel mai apropiat nouă. De aceea nu e important doar să avem o locuință practică și funcțională, ci și să fie un loc după sufletul nostru, care să ne reflecte personalitatea și pasiunile.
Cursul începe din 30 septembrie.

Înscrierile se fac pe contact@victoriei.ro. Toate cursurile au loc la sediul fundației, pe strada Popa Soare, la numărul 40.
--
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/program-ateliere/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 958

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 2410 zile, 14 Sep. 2017

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .