poze body mind spirit expo editia a xxii a
poze body mind spirit expo editia a xxii a poze body mind spirit expo editia a xxii a

Body Mind Spirit EXPO Editia a XXII-a

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 29 Septembrie 2017 10:00 - Duminică 1 Octombrie 2017
Sala Palatului,Strada Ion Câmpineanu 28, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Targuri

Body Mind Spirit EXPO, cel mai mare eveniment dedicat frumusetii, sanatatii si dezvoltarii personale.

Sănătate și relaxare în inima Capitalei, la Body Mind Spirit EXPO!


În perioada 29,30 Septembrie si 1 Octombrie ești invitat să te îngrijești de sănătatea trupului, a minții și a sufletului, la Sala Palatului din București, unde are loc Body Mind Spirit EXPO – cel mai mare eveniment dedicat sănătații, frumuseții și dezvoltării personale din România. Peste 100 de companii expozante: branduri românești și internaționale, conferințe si demonstrații te așteaptă la cea de-a XXII-a ediție a evenimentului. Intrarea este liberă!
Body Mind Spirit EXPO este evenimentul care celebreză starea de bine, sănătatea și un stil de viață echilibrat. Învățăm împreună cum să ne menținem sănătoși și tineri, indiferent de vârstă, cum să ne alimentăm corect trupul dar și mintea, cum să ne păzim de boli dar și cum să le tratăm, totul în armonie cu natura. Dacă și pe tine te preocupă aceste aspecte, ești unul dintre cei pentru care acest eveniment a fost creat!
Te întâmpinăm cu trei zone de interes:
• Zona de expoziție cu vânzare, unde poți găsi: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, cărți de dezvoltare personală și spiritualitate, produse alimentare raw-vegane, cristale terapeutice și multe altele. Cele mai importante și îndrăgite companii, dar și mici producători și expozanți locali, au pregătit reduceri si promoții special pentru târg. Vino să le descoperi!
• Secțiunea de conferințe susținute de importante voci din domeniu: psihologi, nutriționiști, astrologi, maeștri spirituali, terapeuți și personalitați publice. Oreste Teodorescu, Doru Bem, Camelia Pătrășcanu sau Cristian Pompei sunt doar o parte dintre aceștia. Consultă întreg programul aici!
• Zona de demonstrații și momente artistice, unde te invităm să te relaxezi și să te deconectezi pentru câteva momente de la ritmul alert al zilelor noastre.
De peste 10 ani suntem consecvenți în misiunea noastră de informare și sprijinire a tuturor celor care s-au decis că sănătatea este cea mai importantă, suntem Body Mind Spirit EXPO, un concept internațional, crescut cu drag in România de peste un deceniu. Te invităm sa ni te alături!
Te asteptăm în perioada 29,30 Septembrie si 1 Octombrie, la Sala Palatului din București, pentru un sfârșit de săptamână relaxant in care, cu toții, să punem sănătatea noastră si a celor dragi pe primul loc! Dăm startul toamnei și ne pregătim trupul, mintea și sufletul pentru anotimpul rece cu ultima ediție din acest an a Body Mind Spirit EXPO!
Verifică lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare pe site-ul nostru: www.bmse.ro sau pe pagina noastră de Facebook!
Intrarea este liberă!

Mai multe detalii: https://www.bmse.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1751

Eveniment postat de organizator

andreea chirca

Adaugat in urma cu 2380 zile, 21 Sep. 2017

Adaugat de Andreea Chirca

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .