poze agenda bio 4 pentru o stare de bine

Agenda Bio #4 - pentru o stare de bine

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 25 Martie 2017 10:00 - Duminică 26 Martie 2017
Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu nr. 46. Zona Gradina Icoanei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Targuri

Agenda Bio este un eveniment creat special pentru tine și familia ta!

Pentru că dorim să cunoști o stare de bine generală venim în sprijinul tău cu zeci de produse naturale, bio și terapeutice, servicii și metode de a îți păstra sau îmbunătăți sănătatea.
Dar pe lângă sănătatea fizică, extrem de importantă pentru o stare de bine este și sănătatea mentală, echilibrul interior, limpezimea și energia. De aceea, în cadrul evenimentului reunim specialiști din diverse domenii și activități, cu scopul de a vă vorbi despre diferitele metode prin care să atingeți starea de bine. Conferințele și seminariile susținute de aceștia sunt gratuite în cadrului evenimentului și sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic să afle cât mai multe informații utile.
Zona de tȃrg reunește peste 50 de participanți care ȋşi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curățenie a casei, produse alimentare şi aparaturi speciale, pȃnă la jucării şi articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.
Agenda Bio cuprinde în programul său și 5 ateliere pentru copii, permanente pe durata evenimentului. Atelierele sunt o modalitate distractivă de a-i învăța pe cei mici să lucreze cu diferite materiale, să își dezvolte imaginația și atenția.
Vă așteptăm la Agenda Bio, ediția a 4-a, sâmbătă și duminică, 25-26 martie 2017, la Casa Universitarilor București, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Grădina Icoanei, două străzi în spatele cinematografului Patria) între orele 10:00 și 19:00.
Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, ȋn zona de seminarii şi conferințe gratuite, şi include degustări şi testări de produse.

Mai multe detalii găsiți pe www.agendabio.ro şi ȋn event-ul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1426735230679127/

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1426735230679127/

Pret bilet: 8 Lei

Comenteaza pe Facebook
andreea stroe

Adaugat in urma cu 24 zile, 07 Mar. 2017

Adaugat de andreea_stroe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 29

Alte Evenimente din Bucuresti
gigel un one man show cu gheorghe ifrim

Gigel un One Man Show cu Gheorghe Ifrim

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 2 Aprilie 2017
crezi tot ce vezi la final frontier nr 6 singurul targ de carte

Crezi tot ce vezi la Final Frontier nr.6 – singurul Târg de Carte

Bucuresti, Bucuresti. 1 Apr 2017 - 2 Apr 2017
city hunt victoriei romana

City Hunt Victoriei--Romana

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 9 Aprilie 2017
viata care ma traieste pe mine

Viata care ma traieste pe mine.

Bucuresti, Bucuresti. Joi 27 Aprilie 2017
  • Ai ceva de zis?

    .