poze bhagavad gita cap 18 concluzie perfectiunea renuntarii
poze bhagavad gita cap 18 concluzie perfectiunea renuntarii poze bhagavad gita cap 18 concluzie perfectiunea renuntarii

Bhagavad Gita Cap 18 Concluzie - Perfectiunea renuntarii.

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 23 Mai 2018 19:00 - Miercuri 23 Mai 2018
Sala Polivalenta, Calea PISCULUI NR.10

Categorii: Conferinte si Seminarii

Bhagava Gita descrie trei trepte, sau trei cai principale de yoga, care duc la realizarea Adevarului Absolut.

Karma Yoga este calea comuniunii cu Supremul prin activitati aducatoare de roade. Jnana Yoga reprezinta calea comuniunii cu Divinitatea atinsa prin cultivarea intelepciunii spirituale. Si Bhakti Yoga reprezina calea comuniunii cu Persoana Divina prin intermediul devotiunii intense, si iubirii neconditionate.

Bhakti Yoga este sistemul pe care Bhagavad Gita il recomanda mai presus de toate celelalte. In ultimile versete din capitolul optesprezece Sri Krishna ii explica lui Arjuna esenta caii devotionale:

" Gandeste-te mereu la Mine, fii devotul Meu, adora-Ma si cinste-Ma pe Mine. Astfel vei veni la Mine fara nici o indoiala. Eu Iti promit acest lucru, deoarece imi esti cel mai drag prieten.
Abandoneaza toate varietatile de religii si preda-te doar Mie. Eu te voi elibera de toate reactiile pacatelor. Nu-ti fie teama". (Bhagavd Gita 18.65-66)

Discursul va fi sustinut de Radha Govinda Dasa. Cu o experienta de peste 25 de ani in practica Bhakti-yoga, de-a lungul anilor, sub indrumarea maestrilor sai spirituali, Radha Govinda Dasa a studiat scripturile Vedice in India, Europa, si a promovat filozofia Vedica in centrele de studii Vedice din Ukraina, Republica Moldova, Israel, Rusia, India si Romania.

In fiecare seara de miercuri, Centrul de Studii Vedice ISKCON Bucuresti, ofera tuturor aspirantilor spirituali posibilitatea de a se aduna pentru o experienta profunda, bogata si vibranta a culturii spirituale antice indiene.

Programul include intrebari si raspunsuri pe care publicul le-ar putea avea si ofera o oportunitate de a invata despre stilul de viata si cultura adeptilor initiati in succesiunea disciplica Gaudiya Vaisnava, care vorbesc despre filosofia Vedica bazata pe vechile scripturi autentice cum ar fi Bhagavad Gita, Srimad Bhagavatam, Upanisadele si alte manuscrisuri antice.

Si nu in ultimul rand, v-am pregatit un bazar indian, prin care se va duce India acasa achizitionand suveniruri si obiecte artizanale.

CAND: In fiecare miercuri ora 19:00

UNDE: Bucuresti. Calea Piscului 10. Sala Polivalentă, Sala P10.

CINE: Oricine poate veni indiferent de credinta, conceptii, statut social sau nationalitate deoarece ne intalnim cu totii in intr-o experienta a iubirii universale.

Intrarea este pe baza de donatie.

Va recomandam sa va inregistrati folosind urmatorul formular deoarece locurile sunt limitate: https://goo.gl/forms/dbn8i4DACbMFV1ME3

Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0745083057 / 0775195417 sau sa trimiteti un mesaj la adresa (iskconbucuresti@gmail.com ).

Va asteptam cu drag

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/115864085961532/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 540
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

tatiana balan

Adaugat in urma cu 2138 zile, 22 Mai. 2018

Adaugat de ISCKON Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .