poze big data era o seara yp despre gigabitii de informatie

Big Data Era: O seara YP despre gigabitii de informatie

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 16 Aprilie 2014 19:00
sediul IAA Romania (Calea Victoriei 126, etaj 3, in incinta Teatrului Act)

Categorii: Conferinte si Seminarii

Miercuri, 16 Aprilie, incepand cu ora 19.00 la sediul IAA Romania, IAA Young Professionals revine cu o noua editie a Serii YP in care vom afla totul despre Big Data si cum sa ne pregatim pentru acesti giganti ai informatiei care sunt gata sa ia industria cu asalt. Intalnirea ii are ca invitati pe Marian Pascu - Big Data Technical Leader IBM SEE, Radu Puchiu - Secretar de Stat, Cancelaria Primului Ministru, Mircea Giurcan - Senior Adviser Performance Improvement Business Advisory Services EY Romania si Ioana Hreninciuc - Commercial Director, Bigstep Infrastructure, care ne vor vorbi despre importanta si potentialul pe care le are Big Data ca tendinta ce va afecta profund modul in care facem afaceri si chiar modul de a trai la nivel mondial.

Ce inseamna de fapt Big Data? De ce e important sa vorbim despre acest fenomen azi? Cum se confrunta companiile si in ce scopuri folosesc cantitatile de date de care dispun? Cum reactioneaza companiile de pe piata locala? Care este impactul solutiilor de Big Data in cadrul organizatiilor care le utilizeaza? Cum te pregatesti pentru joburile viitorului in Big Data si Analytics?

Despre prioritatea, oportunitatea si importanta fenomenului de Big Data vor vorbi cei patru invitati, o tematica ce va fi abordata din multiple perspective si viziuni, intr-un context esential atat pentru mediul de business cat si pentru consumatori, toti avand nevoie de decizii mai bine documentate, intr-un viitor din ce in ce mai aglomerat.

Zilnic suntem inundati si generam mai multe date la nivel mondial decat am generat in intreaga istorie a civilizatiei umane. Exista o avalansa de date, dar si o mare diferenta intre a avea acces la date si a fi informat. In contextul in care evolutia tehnologica le permite organizatiilor sa stocheze, sa acceseze si sa analizeze aceste noi fluxuri masive de date, companiile incep treptat sa constientizeze Big Data ca o problema presanta.

Am intrat intr-o noua era, o noua era a volumelor mari de date: Era Big Data! Iar revolutia nu consta in cantitatea datelor generate, ci in faptul ca acum putem face lucruri concrete cu aceste date si dezvoltarea unor instrumente in domenii diverse, de la astronomie la medicina.

Asadar, pe 16 Aprilie la Sediul IAA Romania (Calea Victoriei 126, etaj 3, in incinta Teatrului Act), tinerii din marcomm si cei pasionati de acest domeniu sunt invitati la inca o intalnire din seria evenimentelor marca Seara YP: Era Big Data.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/761586703875272/?fref=ts

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 759

Eveniment postat de organizator

alexandra cocheci

Adaugat in urma cu 3639 zile, 11 Apr. 2014

Adaugat de Alexandra9695

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .