poze cele 5 forte ale sufletului

Cele 5 forte ale sufletului

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Septembrie 2017 19:00
Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A, sala Milano

Categorii: Conferinte si Seminarii

“Nu sunteți o personalitate fixă, ci o ființă infinită în continuă transformare".


Poate simțiți că sufletul vostru recunoaște această afirmație ca pe un adevăr absolut.

De asemenea, simțiți că în corpul vostru există ceva care se împotrivește acestui adevăr: rănile emoționale din copilărie și, la un nivel mai profund, vechile amintiri ale sufletului.

Este foarte important să înțelegeți că această împotrivire NU este o greșeală; în mod paradoxal, rănile emoționale cele mai profunde ascund cele mai minunate daruri ale noastre. De curând am avut o revelație extraordinară în această privință în legatură cu propria mea viață.

Pentru cei mai mulți dintre noi, dizolvarea vechilor tipare din copilărie reprezintă o eliberare imensă, care ne permite să trăim din plin și să avem încredere in viață.

Aici greșește psihologia occidentală (care altminteri este extrem de utilă pentru conștientizare): nimeni nu este o personalitate fixă. Suntem asemenea vieții înseși, o expresie în permanentă schimbare a forței vitale.

În fragedă copilărie, viața noastră era o curgere fără efort, dar în cele din urmă manifestările noastre firești au fost blocate și am ramas "înghețați" în niște tipare. Iată de ce este atât de important să facem ceva pentru a ne deschide trupul către forța vitală. Nu avem nevoie de vorbărie, ci de mișcare și să ne amintim felul în care curge viața prin cele 5 elemente.

Explorez acest domeniu de multă vreme si îmi perfecționez continuu învățăturile, pentru ca elevii mei sa nu fie nevoiți să parcurgă același proces îndelungat ca mine.

O întrebare pe care mi-o pun de multă vreme este: daca reușesc să stăpânesc tărâmurile interioare în meditație, de ce la nivelul personalității mă simt în continuare limitat?

Cu timpul, am descoperit motivul: atunci când sufeream, nu mi-a spus nimeni că nu era suferința mea emoțională și că nu era cazul să-mi clădesc viața pe ea.

În experiența mea, aceste tipare sunt ascunse foarte profund, dar totodată suntem foarte conștienți de ele, întrucât viața ni le reamintește în permanență. Ele pot fi accesate numai printr-o formă de mișcare precum Qi Gong sau dans conștient în combinație cu conștientizare și cu meditații alchimice: aceasta este metoda care a funcționat pentru mine.

De fapt, trebuie să simțim ce se întâmplă în ACEST moment și să-l separăm de toate reacțiile noastre inconstiente sau semi-constiente. Însă aceasta reprezintă doar o parte din soluție. După ce simțim ce se petrece – un fel de evaluare instantanee care poate fi realizată doar dintr-un spațiu clar și neutru - trebuie SĂ FIM CREATIVI.

A raspunde (în loc de a reacționa) înseamnă a ne folosi liberul arbitur pentru a schimba sau influența ce se întâmplă. Nu este suficient să observăm problemele, ci trebuie totodată să ne remodelăm sentimentele, ceea ce constituie un act de creație.

De curând am schimbat complet metoda mea de abordare a Fuziunii celor 5 elemente sau a celor 5 forțe ale sufletului. La acest seminar vă voi împărtăși ultimele mele descoperiri și modul în care puteți trăi adevărul a ceea ce sunteți."

Seminarul va fi susținut de Andrew Fretwell, care are peste 25 de ani de experiență în alchimia internă taoistă, qi gong pentru sănătate și vitalitate și Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). Este creatorul metodei de masaj energetic Original Feeling Touch (http://oft-touch.com/), fondatorul și conducătorul fundației "WuJi Gong - Tai Chi pentru iluminare" (http://wuji-gong.org/ro/) și cel care a adus în Romania sistemul Cheile Genelor, bazat pe cartea "Gene Keys" a lui Richard Rudd.

Program: vineri 22 septembrie, orele 19:00 - 21:30

Locatie: Hotel Siqua, Calea Plevnei 59 A (in apropiere de Eroilor, Parcul Operei), sala Milano

Pret: 50 Lei

Locuri limitate.
Înscrieri:
Marius Stan: 0724 560810 ; mar_arb1@yahoo.com
Andreea Lutic: 0724 275957 ; andreea_lutic@yahoo.com

De asemenea, intre 19-25 septembrie, Andrew ofera sesiuni individuale de masaj energetic OFT (Original Feeling Touch) si sesiuni de consiliere privind scopul vietii printr-o metoda care combina astrologia si Cheile Genelor. Programari la 0724 275957.


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 685
andreea lutic

Adaugat in urma cu 2384 zile, 18 Sep. 2017

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .