poze certificare points of you train the trainer 18 martie 2017

Certificare Points of You™ Train The Trainer, 18 martie 2017

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 Martie 2017 09:30 - Sâmbătă 18 Martie 2017
Calea Dorobantilor 50B, 010574 Bucharest, Romania

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Points of You™ România organizează o nouă Certificare Train the Trainer pe 18 martie 2017, la Hotel Marshal Garden, București. Workshop-ul este conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuți, lideri de echipă, facilitatori, formatori, consultanți organizaționali care își doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale și sunt interesați de introducerea unor elemente noi și neașteptate în activitatea lor profesională.

Acest workshop experimental va oferi o perspectivă nouă participanților și îi va învăța cum să utilizeze instrumentele Points of You™ cu scopul de a aduce plus valoare în ședințele de training și coaching. Participanții vor experimenta și vor învăța cum să descopere diferențele care împiedică oamenii să creeze legături autentice, să inițieze puncte de vedere diferite cu ajutorul metodei Points of You™, să fie mai eficienți în interacțiunea cu echipe și grupuri folosind instrumentele și metoda noastră de lucru, să angreneze oamenii în conversații bazate pe încredere, respect și sensibilitate, să aplice gândirea strategică și creativă în activitatea profesională și să adapteze instrumentele noastre oricărui conținut, obiectiv sau public țintă.

Investiția pentru participarea la acestă certificare este de 2.198 lei (TVA inclus), care include coffee-break-uri, masa de prânz, setul de lucru format din cele 2 instrumente de lucru Points of You™ (jocurile „The Coaching Game" și „Punctum" - varianta în limba română sau engleză, în funcție de preferință), 3 sesiuni individuale, a câte o oră fiecare (pe Skype), de consultanță pentru integrarea conceptului Points of You™ în activitatea profesională a fiecărui participant.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, ne găsiți oricând pe www.points-of-you.ro, la adresa de e-mail hello@points-of-you.ro, dar și la telefon: 0745 01 85 84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Vă invităm, cu drag, să faceți parte din comunitatea Points of You™ România!

Mai multe detalii: http://www.points-of-you.ro/programe/certified-points-of-you-train-the-trainer.html

Comenteaza pe Facebook
nomade communication

Adaugat in urma cu 2603 zile, 10 Feb. 2017

Adaugat de Nomade Communication

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 23

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .