poze conferinta te iubesc cum construim o relatie de lunga durata

Conferinta "Te iubesc!" - Cum construim o relatie de lunga durata

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Septembrie 2014 19:00
Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16, sector 4, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

aflati mai multe despre ce inseamna o relatie de cuplu care isi are bazele pe onestitate, integritate si intimitate autentica

Desi toata lumea pare ca isi doreste o relatie de lunga durata, foarte multi se despart. In lume, exista din ce in ce mai multi care locuiesc singuri. Multi dintre cei care se casatoresc, sunt convinsi ca vor fi inselati. Asadar, ce este de facut? Putem avea relatii de lunga durata? Poate ca paradigma societatii moderne se schimba, iar cei care doresc o relatie de lunga durata, sunt doar niste naivi, de moda veche. Poate ca oamenii trebuie sa traiasca liberi, sa-si urmeze pasiunile, fara sa fie nevoiti sa se angajeze intr-o relatie de lunga durata. Poate ca avem nevoie sa fim si noi in ton cu vremurile acestea indraznete.

Claus Kostka va invita la evaluarea noilor tendinte in materia de relatii, spunand: “Eu am alta parere. Cred ca lumea are nevoie mai mult ca niciodata, de relatii in care primeaza angajamentul. Copiii nostri au nevoie de asta, planeta intreaga are nevoie de asta.”

Ii asteptam la intalnirea cu Claus Kostka, pe toti cei interesati sa aflati mai multe despre ce inseamna o relatie de cuplu care isi are bazele pe onestitate, integritate si intimitate autentica, in care fiecare isi asuma responsabilitatea cu discernamant si curaj.

CLAUS KOSTKA este un terapeut cu 30 ani de experienţă în lucru cu diverse metode precum psihoterapia corporală, lucrul cu constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Născut în 1955 în Germania, Claus este căsătorit şi tată a 4 copii.

Licenţiat în Germania ca psihoterapeut (Heilpraktiker), este recunoscut de 'Federația Română de Psihotherapie' ca psihotherapeut și formator, și de către 'German Association for Systemic Constellations' ca facilitator de constelații. Conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România.

Claus Kostka este autorul carții "Te iubesc...mai departe ce facem?", publicată de curând în România si disponibilă la Centrul Seeds for Happiness si pe site-ul: www.goodcompany.ro

Mai multe detalii: http://bit.ly/1tj0bW5

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1033

Eveniment postat de organizator

seeds

Adaugat in urma cu 3494 zile, 03 Sep. 2014

Adaugat de seeds

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 126

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .