poze la mama acasa eveniment marca work at home moms

La mama acasă – eveniment marca Work at Home Moms

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Mai 2017 09:00 - Sâmbătă 27 Mai 2017
Lycetuff Edu Center, Str. Subcetate 118, zona Parc Bazilescu, stația de metrou Parc Bazilescu.

Categorii: Conferinte si Seminarii

La mama acasă – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/), invită mamele din București pe 27 mai în grădina cu povești a Lycetuff Edu Center, la o nouă întâlnire din seria La mama acasă, în cadrul căreia vom cunoaște mamele care au conturat acest proiect. Mamele interesate sunt așteptate între 9:00 și 10:30 pe Str. Subcetate 118, zona Parc Bazilescu, stația de metrou Parc Bazilescu.
Cine sunt Lycetuff Edu Center?
În viziunea noastră, educația nu înseamnă doar un proces individualizat și institutionalizat, educația este Viața în sine, care transcede tiparele clasice de instruire. Din această credință a noastră a apărut Lycetuff Edu Center, unde extindem filozofia grădiniței și afterschool-ului nostru prin cursuri de educație non formală, care au în centrul lor educația holistică și creșterea armonioasă.
Ce vom face?
Tocmai am lansat programul “Life training for kids”, un concept inovator al școlii de vară și vă invităm să încercați câteva din activitățile pe care le-am pregătit special pentru voi: yoga pentru copii, mindfulness, experimente științifice, ateliere creative.
Vom ieși apoi în grădina senzorială, unde vom admira și culege plante de leac și ne vom răsfăța picioarele obosite pe aleea senzorială. Ne așteaptă pentru degustare delicii vegetariene, pregătite cu dragoste în bucătăria proprie și limonadă de casă cu ghimbir sau mentă proaspăt culeasă.
Copiii vor pleca acasă cu jucării făurite chiar de ei și cu mici surprize din partea noastră.

Traineri
Alexandra Dumitrescu - antreprenor, artist şi vizionar, instructor certificat internațional Yoga pentru copii- Rainbow Kids Yoga, instructor certificat internațional 200hrs Hatha Yoga pentru adulți, mămică responsabilă, care a decis că afecțiunea şi grija maternă să o extindă şi copiilor din Lycetuff Edu Center, printr-un program educațional complex, care să ofere copiilor nu instrucție, ci iubire.

Crina Vlădilă - Crina Vlădilă (miss China) - director educațional, cu peste 10 ani experiență ca profesor în învătământ preprimar, trainer pentru copii şi mentor pentru profesori pe programe de educație complementară şi dezvoltare personală.

Paula Godeanu - fondator al centrului educațional Copiii Noului Pământ, partener al centrului educațional PI, psihopedagog, trainer, specializată în psihoterapia copilului, cuplului și familiei, în metoda educației excelenței a domnului profesor doctor Florian Colceag.

Ioana Florea Coff - consilier și trainer în dezvoltare personală pentru adulți și copii, NLP practitioner, partener al centrului educațional PI și susținător al metodei de educație și dezvoltare a copiilor prin talente, liberă alegere și iubire necondiționată.

Silvia Mirea - aproape o viață jurnalist, statutul de mămică i-a arătat adevărata vocație, aceea de a păstra inocența copiilor, învățându-i a fi ei înşişi printr-o educație blândă, pozitivă, autentică.

Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să petrecem o zi de sâmbătă însorită împreună!
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1822213724756808/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 814

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 2515 zile, 10 Mai. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .