poze quantum goal achievement

Quantum Goal Achievement

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 14 Mai 2011 09:00 - Duminică 15 Mai 2011
str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/20

Centrul Seeds for Happiness, Noble Manhattan Coaching si Scott Milway va invita, pentru prima oara in Romania, la un program ce imbina elemente de fizica cuantica, spiritualitate si coaching si va ofera privilegiul de a lucra la definirea propriilor obiective in compania unuia dintre cei mai reputati coachi la nivel international GERARD O'DONOVAN.

Va va revolutiona modul actual de gandire despre ceea ce este posibil si va va furniza acces la un nivel ridicat de cunoastere de sine si implinirea propriului destin. Acest program magnific de doua zile este format doua programe diferite se impletesc pe durata celor doua zile:

1. „Quantum Goal Achievement” creat şi livrat de către Gerard O'Donovan, fondator al Noble Manhattan Coaching Group si presedinte al Institutului International de Coaching
2. Prelegere video a Dr.- lui Deepak Chopra, bazat pe principii stravechi „As within So without”

Este cunoscut ca perceptia noastra despre lume (realitate) si cum o vedem fiecare dintre noi este de fapt creata de noi. In concluzie experienta pe care o avem in interior se manifesta in exterior!

Prin urmare, acest curs unic te va ajuta sa mergi adanc in sufletul tau, la un nivel si o profunzime pe care nu l-ai atins pana acum, ajutandu-te sa te conectezi cu cine esti cu adevarat, cu potentialul tau: "the real you, the infinite you, the all knowing you".

Acest curs are o abordare holistica a conceptului de succes şi se concentreaza pe multe domenii diferite, adesea conflictuale, de vieţile noastre: familie, cariera, relatii, sisteme de credinte, aspiratii materiale si creativitatepentru a aduce echilibrul si armonia necesare pentru a se genera succesul. Cu alte cuvinte, pentru a face visele noastre sa devina realitate.

PLUS - UN CATALIZATOR FOARTE SPECIAL PENTRU CEI CE URMARESC SA ISI ATINGA SCOPURILE - - REALIZAREA OBIECTIVELOR TALE, FOLOSIND MEDITAŢIA „PRIMORDIAL SOUND”! Dintre toate tehnicile de meditatie disponibile, meditatia nu a trecut doar testul de timplui, ci este si cea mai usoara si naturala cale de a avea acces in mod constant la resursele interioare, sursa creatoare a mintii si a corpului tau, fara a fi nevoie sa recurgi la sfatul sau ajutorul altora. Linistea este locul de nastere al fericirii, sursa creativitatii si locul de origine al fortei vieţii. Pur si simplu obtineti acces regulat la Madyha – „the still turning point of the world”- fiind o sursa nesfarsita de inspiratie pentru a genera si a-ti atinge scopurile si de a-i ajuta si pe altii sa faca acelasi lucru!

Dr. DEEPAK CHOPRA- autor renumit bestseller si lider mondial in Body Mind Medicine (medicina mintii si a trupului), a reinviat tehnica vedica numita „Primordial Sound Meditation” intr-o epoca moderna a Constiintei.

SCOTT MILWAY - certificat de catre Dr. Chopra in a oferi „Primordial Sound Meditation”, preda aceasta tehnica profunda inca din 1998 si mediteaza din 1979. Tehnica este deosebit de potrivita pentru mintile antreprenoriale orientate spre rezultate cat si pentru cei a caror activitate presupune sa ii inspire si sa ajute pe altii care isi cauta destinul lor adevarat si scopul in viata.

GERARD O'DONOVAN - fondator al Noble Manhattan Coaching, una dintre cele mai vechi si prestigioase scoli de coaching din Europa, si presedinte al Institutul International de Coaching (IIC). Metodele sale de coaching presupun o abordare empatica si spirituala, concentrata pe nevoile personale si pe valorificarea oportunitatilor particulare ale fiecaruia dintre noi.

Acest curs are loc o data pe an si nu pot participa mai mult de 20 de persoane!

Cursul se va derula in limba engleza!

Pentru detalii suplimentare: www.achievemygoals.net
irina@noble-manhattan.com sau 0754 852 330 begin_of_the_skype_highlighting              0754 852 330      end_of_the_skype_highlighting
claudia@seedsforhappiness.ro sau 0721 269 590

Mai multe detalii: http://achievemygoals.net/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 977

Eveniment postat de organizator

seeds

Adaugat in urma cu 4771 zile, 29 Apr. 2011

Adaugat de seeds

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 126

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .