poze semantic seo cuvinte inten ii oameni business workshop in s

Semantic SEO: cuvinte, intenții, oameni, business | Workshop în s

Bucuresti , Bucuresti. Luni 25 Septembrie 2023 09:00 - Luni 25 Septembrie 2023
Clucerului 44

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/14

workshop Bucuresti despre cuvinte cheie, intentii, oameni, AFACERI - SEMANTIC seo

Tot postezi în blog, faci descrieri de servicii și… nu mișcă. Nici cu ranking-ul în pagina, nici cu leadurile. Asta pentru că, în zilele noastre, pur și simplu să ai un site web nu este suficient. Trebuie să îți cunoști publicul și să înțelegi, dincolo de cuvinte, ce își dorește omul cu adevărat. Dacă te-ai săturat să fii doar unul dintre mulți și vrei să te evidențiezi în haosul digital în care producția de content e o competiție între oameni și roboți, ai nevoie de Semantic SEO și să delimitezi intenții dincolo de cuvinte. 

Pentru că SEO….




Acum altă treabă. Dacă spun SEO, la ce te gândești? Pun pariu că spui ”treaba aia cu linkurile” sau, poate, la ”chestiile alea de le pui în site” (aka meta tags), poate la liste de cuvinte cheie sau ceva content pe care în ziua de azi ai de gând să îl produci cu chat GPT sau alt AI, mare, brânză, nu-i așa? 

Da, aceste treburi sunt importante, toate sunt importante, dar ratezi esențialul: Utilizatorul. Și aici intervine semantica, iar aceasta te ajută indiferent de cum produci textul. 

SEO nu include întotdeauna utilizatorul… prin Abordarea semantică da.

SEO nu este doar despre a alege cuvintele cheie de volum (uneori dimpotrivă) au a backlinking de calitate către site-ul tău. Este, de asemenea, despre înțelegerea intențiilor și comportamentului utilizatorilor. Intenție care e dincolo de acele cuvinte, de aici ”semantic” .




Intenția utilizatorului e treaba pe care o înțelege prietenul tău AI mai puțin spre deloc în acest moment pentru simplu fapt că NU e om. Și, dacă tu crezi că e important, caută puțin despre RankBrain.

De ce Workshop-ul Cuvinte, Intenții, Business cu mine? 




Workshop-ul "Semantic SEO: Cuvinte, Intenții, Business" îți oferă ocazia să vezi dincolo de cuvinte chei oamenii cu intenții. Nu vorbim doar despre cuvinte cheie, ci despre a înțelege, dincolo de cuvinte cheie, ce își doresc utilizatorii și cum să îi transformi în clienți.




Îți prezentăm workshop-ul de 2 ore "Semantic SEO: Cuvinte, Intenții, Business," unde vei învăța să îmbini tehnologia cu  interpretarea cuvintelor și, un strop, cu psihologia pentru a-ți îmbunătăți  ranking-ul și pentru a atrage o audiență cât mai relevantă.




Acum…

Ești gata să îți iei business-ul în serios? În doar două ore, te voi ghida prin bazele semantic SEO, explicând cum să folosești cuvintele cheie vs intențiile pentru a crea un conținut mai relevant și eficient.




Acum…

Ești gata să îți iei business-ul în serios? În doar două ore, te voi ghida prin bazele semantic SEO, explicând cum să folosești cuvintele cheie vs intențiile pentru a crea un conținut mai relevant și eficient.




Ce vei învăța ? 




O introducere în semantic: cum funcționează și de ce este important pentru afacerea ta.
Tipuri de intenții
Analiza cuvintelor cheie: cuvinte versus intenție
Cuvinte pe care nu vrei să le ai în site sau în campanii, în funcție de intenție și specificul site-ului. 
Optimizarea conținutului per intenție 
Exerciții practice - 60 % din timp - fiecare punct va fi ilustrat practic. 
Cu ce vei pleca? 

În primul rând vei înțelege că nu toate cuvintele de volum sunt utile în site-ul tău și, cu atât mai mult, utile în orice secțiune a site-ului și indiferent de ce produse / servicii vinzi. De aici vei putea alege mai înțelept și vei înțelege către ce pagini sau articole să investești în content la greu fără scop și în backlinking, eficientizând bugetul și investind în ce poate aduce rezultate.




Unde? 

Vila DBC 

Strada Clucerului nr 44, sector 1 București

Când? 
25 septembrie, ora 9.00 -11.00




Preț

150 lei (TVA inclus) / persoană

Plata

Exclusiv prin banca 

Transfer bancar  pentru iXpr Development & Consulting SRL 

RO17BTRLRONCRT0CM7864501

BANCA TRANSILVANIA




Sau plata cu cardul urmărind procesul de check out pe trans-formare.ro

De ce să vii la acest workshop cu mine și cine sunt?

Pentru că, un fel de fan fact, sunt filolog și atât de iritată de semantică și semiotică în facultate, i-am găsit aplicabilitate în SEO. Sunt scrib, sunt curioasă, sunt autodidactă prin experiment, sunt doer. Și știu că, chiar dacă mai dai rateuri la căciulița de la diacritică :D, noutatea informației și intenția contează. Și tind să cred că va conta mai mult în viitor considerând valul de content .  

Numele meu este Corina Ștefan și in 2014 ani asta fac în mod special: content care monetizează și știu ce funcționează pe bune. Pentru că eu și online-ul avem o relație de dependență - nu putem unul fără altul chiar și când vrem să ne lăsăm unul de altul.

Mai multe detalii: https://trans-formare.ro/events/semantic-seo-cuvinte-intentii-oameni-business-workshop-in-sala/

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 242

Eveniment postat de organizator

corina

Adaugat in urma cu 244 zile, 29 Aug. 2023

Adaugat de trans-formare.ro

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
lord of the dance

LORD OF THE DANCE

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 21 Mai 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .