poze v a i a conferinta filmata cu romeo popescu

V.A.I.A. – Conferinta filmata cu Romeo Popescu

Bucuresti , Bucuresti. Joi 11 Iunie 2020 - Miercuri 24 Iunie 2020

Categorii: Conferinte si Seminarii

Conferinta Eveniment: VAIA – Valorizare, Apartenenta, Importanta, Afectiune.

Esti trist sau esti Trista. Ce se intampla atunci? De unde vine aceasta stare? Ce radacini adanci iti genereaza aceasta adancime a sufletului?

Unde este sursa sau resursa renasterii tale? Unde este locul in care sa mergi pentru a te revitaliza, pentru a merge inainte? Cine poate sa-ti defineasca mersul spre inainte a tuturor evenimentelor din viata ta?

Are totul un sens cand esti vesel sau vesela? Ce anume te face sa poti merge inainte? De unde sa luam acea motivatie pentru care sa cheltuim energie, pentru ca apoi vointa noastra sa se activeze si tot ceea ce ne propunem sa reusim?

Exista in viata omului cateva notiuni depre care vom discuta in aceasta conferinta; notiuni care o data sau de mai multe ori folosite sa ne aduca acel combustibil, necesar pentru a merge inainte. Tot inainte spre ceva mai presus de noi si care sa aduca in sufletul nostru bucurie, renastere si vivacitate.

Aceste notiuni sunt: Valorizarea, Apartenenta, Importanta si Afectiunea. Ele sunt invatate inca din copilarie si apoi sunt aplicate pe drumul vietii, mergand catre succes, bunastare si prosperitate.

Perioada de intersectie a ciclurilor evolutive de 7 si 9 ani in corespondenta lui 2, au darul de a sadi in fiecare om aceste valori care o data sau de mai multe ori genereaza combustibilul sufletesc pentru orice reusita pe drumul destinului nostru.

Ce inseamna aceste valori? Cum operez cu ele? De unde le iau? Cine poate sa ma ajute pentru a le folosi cat mai eficient? Cum le folosesc la mine si in relatie cu ceilalti?

Aceasta conferinta eveniment iti va arata cum Valorizarea, Apartenenta, Importanta si Afectiunea se leaga intr-un cadru solid pentru a te ajuta sa mergi inainte spre orice scop iti propui si cum il poti atinge. Vei invata sa folosesti aceste 4 notiuni in viata ta si a celor dragi. Vei invata sa utilizezi totate resursele din aceste 4 calitati pentru a-ti remodela viata, pentru a trai in sensul dat tie, catre TOT.

Romeo Popescu-Trainer si Numerolog

Acceseaza linkul de mai jos si vei putea viziona aceasta conferinta!

Mai multe detalii: https://www.scoaladenumerologie.ro/produs/v-a-i-a-valorizare-apartenenta-importanta-afectiune/

Comenteaza pe Facebook
florin12

Adaugat in urma cu 1468 zile, 27 Apr. 2020

Adaugat de Florin12

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 84

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .