poze final frontier targ de carte sf fantasy

FINAL FRONTIER, TÂRG DE CARTE SF & FANTASY

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Martie 2015 10:00

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri

Oamenii de ştiinţă mai au puţină vreme la dispoziţie pentru a descifra misterele călătoriei în timp ca tu să poţi ajunge înaintea tuturor la Final Frontier, a patra ediţie a singurului târg de carte SF & Fantasy.



Coordonate de introdus în maşina timpului: 28 şi 29 martie, la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37), de la 10:00 la 19:00.

Nu ştii încă de ce să te arunci în viitor? Editurile vin cu preţuri de până la 80% mai mici (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic, Crux), reduceri vor fi şi la figurine cu personaje SF & Fantasy, iar dacă ai cumpărat trei reviste de benzi desenate, primeşti una gratis (The Walking Dead, Red Goblin şi 101 figurine). Pe lângă asta, ai ocazia să pui mâna pe cărţi fantastic de noi, care văd lumina zilei la Final Frontier.

Vei vrea să cunoşti viitorul din primul rând la evenimente (programul complet aici). Lansări de carte: Sharia de Roxana Brînceanu, Ceasul Fantasmelor de Oliviu Crâznic sau Conexiunea Mona Lisa de William Gibson, a treia carte din trilogia care mai cuprinde Neuromantul şi Contele Zero, de mult timp aşteptată de fanii genului. Discuţii pe tema SF-ului românesc, despre Festivalul de la Râşnov, despre colecţia Nautilus a Editurii Nemira, SRSFF sau ROMCON 2015. I-am adunat laolaltă pe scriitorii cei de seamă şi i-am aşezat cap de pluton pe Oliviu Crâznic şi Sebastian A Corn, ca invitaţi speciali ai ediţiei.

Pe lângă asta, precogii nu au dat greş, vei experimenta înaintea tuturor:
- Atelierul „Debutează în SF & Fantasy” - demo-ul atelierului de scriere creativă în SF & Fantasy organizat Bookblog.ro şi Revista de Povestiri, Duminică, 29 martie, de la 16:30 la 17:30. Atelierul este coordonat de Michael Haulică şi Oliviu Crâznic; te poţi înscrie trimiţându-le o întrebare pe adresa: salut@revistadepovestiri.ro.
- Atelierul de benzi desenate, nu oricum, ci pe tablete grafice, susţinut de Vlady (Alin Ivan), Sâmbătă, 28 martie, de la 13:00 la 14:00. Înscrieri la faţa locului.
- Îţi vei ascuţi imaginaţia cu ajutorul concursul de fan fiction, unde vei fi jurizat de membrii fan cluburilor şi care-ţi va aduce şansa ca proza ta să fie publicată pe site-ul târgului - dacă eşti cel mai bun dintre cei mai buni ;).
- Vei intra în frăţii secrete: Cavalerii Jedi din Fan Clubul Star Wars au pregătit pentru tine un joc de trivia şi Lucian Mîndruţă, ambasador oficial Star Wars, va fi alături de tine la eveniment, iar Societatea Tolkien din România te aşteaptă la un preview pentru Reading Day .
- Şi dacă eşti un desenator talentat, poţi pleca acasă cu o tabletă grafică Wacom; vino la târg şi proiectează un desen SF (peisaj, personaj, acţiune etc.) pentru a intra în concurs.


Eveniment marca Bookblog.ro - cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

Stai cu ochii pe Final Frontier.ro şi nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuţii şi noutăţi.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 881
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3291 zile, 25 Mar. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .