poze can day by bucuresti mall colectam pentru arta
poze can day by bucuresti mall colectam pentru arta

Can Day by Bucuresti Mall – colectăm pentru artă.

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 15 August 2017 10:00 - Marţi 29 August 2017
bucuresti mall, calea vitan 55-59,

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 100/1000

Începând de pe 15 august 2017, puteți descoperi una dintre cele mai controversate legende din toate timpurile, materializată într-un obiect de arta unic în România.

Prin imaginație, inventivitate și multe eforturi, București Mall Vitan a adus la viață celebra legendă, care va fi expusa începand de luni, 15.08.2017, timp de două săptămâni, deasupra punctului de atracție al Mall-ului, fântâna.

De data aceasta, fântâna celor mai frumoase amintiri din București devine locul unde o cantitate impresionantă de doze de aluminiu reciclate s-au transformat în Atlantida pierdută, prin magia unor artiști extrem de talentați.

Proiectul „Can Day by Bucuresti Mall – colectăm pentru artă” a început din dorința de a contribui la procesul de curățare a spațiilor publice și de reciclare, atât de benefic pentru fiecare dintre noi, printr-un parteneriat cu Every Can Counts Romania, program european dedicat reciclarii si colectarii dozelor din aluminiu.

Astfel, pe 5 august 2017, o echipă de voluntari ai București Mall impreuna cu Every Can Counts Romania au colectat 4 000 de doze pe o raza de 4 km, pe plaja din Mamaia, populată cu aproximativ 10 000 de oameni. Ca urmare a acestei actiuni, peste 800 de doze vor fi fost transformate într-o operă de artă inedită care va fi expusă publicului larg în București Mall.

București Mall, primul centru comercial modern din România, continuă să ofere vizitatorilor săi povești pline de magie prin decorurile fantastice care prind viață în incinta mall-ului. În acest sezon, zona centrală a mall-ului se transformă în legendara Atlantidea, orașul scufundat care a incitat imaginația artiștilor, a cercetătorilor, a vânătorilor de comori sau pur și simplu a visătorilor.

Mii de legende s-au țesut de-a lungul secolelor despre insula scufundată, despre cele patru rase ale locuitorilor, despre cât de avansată tehnologic era Atlantida, dar și despre comorile fabuloase pe care le-a găzduit și care au făcut-o unul dintre cele mai vânate mistere din lume. București Mall, primul centru comercial din România, transpune astfel povestea Atlantidei chiar în mijlocul orașului.

Mai multe detalii: https://bucurestimall.com.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1423
ioana marin

Adaugat in urma cu 2422 zile, 10 Aug. 2017

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .