poze  ofera i un zambet poate fi singurul expozitie de fotografie

„Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.”- expozitie de fotografie

Bucuresti , Bucuresti. Luni 1 Martie 2021 10:00 - Luni 8 Martie 2021
str Liviu Rebreanu Nr 4

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 100/2000

În perioada 1 – 8 martie, ParkLake va găzdui o expoziție de fotografie care surprinde ipostaze tulburătoare ale violenței domestice exercitate asupra femeilor.

Pentru că luna martie este o invitație deschisă spre cultivarea frumosului din fiecare, devine de asemenea și prilejul oportun să înțelegem că frumusețea fiecărei femei înflorește într-un mediu sigur, clădit pe încredere și respect.

ParkLake s-a alăturat campaniei – „Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.”, inițiată de Primăria Sectorului 3 împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, pentru ca împreună să ajute la construirea unui viitor în siguranță pentru victimele violenței domestice.
În perioada 1 – 8 martie, ParkLake va găzdui o expoziție de fotografie care surprinde ipostaze tulburătoare ale violenței domestice exercitate asupra femeilor. Expoziția se va încheia prin organizarea unei licitații, urmând ca fondurile strânse să fie direcționate Adăpostului Sf. Maria din Sectorul 3, spațiul unde victimele violenței domestice pot beneficia gratuit de servicii sociale.

„Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.” este o campanie de informare și de conștientizare a faptului că violența reprezintă o încălcare a drepturilor femeilor cu grave consecințe asupra calității vieții lor și a copiilor acestora.

Pentru că în luna martie sărbătorim femeia și forța extraordinară pe care o emană prin tot ceea ce face, ParkLake Shopping Center invită bucureștenii să se bucure de o sesiune de shopping într-un cadru plăcut și relaxant, unde se respectă toate măsurile de siguranță și protecție pentru ca fiecare să beneficieze de o experiență la cele mai înalte standarde.

Toți împătimiții modei sunt așteptați să descopere noile colecții de haine și încălțăminte, genți, accesorii, ceasuri sau bijuterii și să își aleagă articolele care le definesc cel mai bine stilul.

Timp de o lună, în perioada 01 martie - 31 martie 2021, campania „Cucerește un nou stil” derulată în centrul comercial ParkLake recompensează shopping-ul cu atitudine prin 3500 de vouchere în valoare de 50 RON, pentru cumpărături de minim 150 RON, și 3 vouchere în valoare de 2000 RON, oferite prin tragere la sorți.

Mai multe detalii: http://www.parklake.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 586
ioana marin

Adaugat in urma cu 1150 zile, 25 Feb. 2021

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .