poze hai i tu sa celebrezi ziua europei 8 mai bucure ti

Hai și tu să celebrezi Ziua Europei! 8 mai, București

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 8 Mai 2016 18:00
Piata Sfantul Anton

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 1000/0

Duminica, 8 mai, va asteptam in Piata Sf. Anton sa petrecem impreuna de Ziua Europei. ANTONIA, NICOLETA NUCA si ALB&NEGRU va dau intalnire la un super concert incepand cu ora 18.00, iar noi va lansam provocarea de a participa la un joc surpriza unde puteti castiga o excursie intr-una din capitalele europene!

Ai între 0 și 100 ani și ești din București sau doar tranzitezi capitala în data de 8 mai? Vrei să afli ce înseamnă 9 mai pentru România? Vrei să sărbătorim Ziua Europei împreună învățând prin distracție? Atunci trebuie să afli că Ministerul Fondurilor Europene organizează în data de 8 mai un concert de muzică live cu Antonia, Nicoleta Nucă și formația Alb și Negru, în piața Sfântul Anton (în spatele restaurantului Hanu’ lui Manuc), începând cu ora 18.00.

În plus, anul acesta, Comisia Europeană organizează în statele membre UE o vânătoare de comori, care va avea ca mare premiu o excursie în doi într-o capitală europeană. În cazul României, căutătorii de comori vor găsi, la concertul organizat de MFE duminică, 8 mai, un poster cu o fraza încriptată. Pe loc, cu ajutorul unui smartphone sau de acasă, jucătorul intră pe website-ul Comisiei Europene, la adresa
http://ec.europa.eu/regional_policy/treasurehunt/#/treasure-hunt/home, răspunde corect la un set de întrebări pentru a avea acces la codul alfabetic ce va permite decriptarea frazei, transmite răspunsul și este înscris automat pentru premiu. Jucătorii care au trimis fraza decriptată corect sunt invitați, prin e-mail, să răspundă la o singură întrebare cheie care va fi publicată pe pagina de site dedicată vânătorii de comori la un moment prestabilit. Cel mai rapid participant care răspunde corect la întrebare prin email câștigă excursia.

Ziua Europei este o sărbătoare anuală a păcii și unității în Europa. Pentru Uniunea Europeană, această zi este de asemenea cunoscută ca Ziua Schuman, comemorând declarația istorică a ministrului de externe francez, Robert Schuman.
Ziua Uniunii Europene nu înseamnă numai data de naştere a proiectului european, ci şi o zi a bucuriei de a fi împreună, o zi a voinţei de solidaritate, o zi a marii comunităţi din care fac parte toţi cetăţenii UE. Poate fi definită ca ziua cetăţenilor unei Europe Unite care s-a construit de-a lungul deceniilor ca o unitate în diversitate.
Ziua Europei este unul dintre simbolurile europene menite să promoveze unitatea în rândul europenilor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1163
alina stanc

Adaugat in urma cu 2905 zile, 06 Mai. 2016

Adaugat de alina.stancu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .