poze  bucharest inart 9

Bucharest InArt #9

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Februarie 2015 10:00 - Duminică 1 Martie 2015
LOKAL - Mihai Eminescu Nr. 57

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Petreceri

Numar min/max participanti: 300/3000

BUCHAREST IN ART - concept de promovare a tinerilor artiști români.

O nouă ediție Bucharest InArt, pe 28 februarie și 1 martie
Bucharest InArt #9 și-a găsit locul la Lokal

Bucharest InArt revine în 2015 cu ediția cu numărul 9 și într-un spațiu inedit din București, Lokal Gastro-Pub, ce va fi deschis pe parcursul a două zile, de la ora10:00 la ora 20:00.
Asemenea ediției de anul trecut,aceasta se va desfășura într-un sfârșit de săptămână cu totul special, 28 februarie – 1 martie, ce simbolizează și trecerea la un anotimp nou, primăvara mult așteptată de toți.

Dualitatea tranzițieidintre anotimpuri este noua temă Bucharest InArt, prin care vom încerca să scoatem la lumină sincretismul artelor, cu ajutorul unor creatori urbani ce vor folosi elemente caracteristice pentru fiecare anotimp, în ton cu schimbarea sezonului.

Bucharest InArt a pornit ca un concept ce promovează tinerii artiști. Ideea s-a extins câte un pic în fiecare an, astfel că anul acesta va acoperi trei mari zone: market, performances și workshop-uri.

Zona de market reprezintă ideea pe care s-a construit Bucharest InArt și pe lângă care s-au adăugat alte elemente, de-a lungul celor nouă ediții. Aici, designerii tineri au posibilitatea de a-și expune și vinde creațiile. Printre cei prezenți se află cei de la AllKimik, carevor susține un atelier de fotografie alternativă, și Kitră, ce își va expune o parte dintre binecunoscuteleilustrații.
Performances este locul unde artiștii pot improviza și interacționa cu participanții, unde ei pot realiza, de exemplu, un live painting alături de Boeme sau să îi vadă live pe cei de la Upanishadows, o trupă ce îmbină elemente de jazz și jazz experimental, un proiect de poezie și muzică, cu improvizații live.
Printre artiștii care vor mai participa sunt se numără și Irlo (street art), Funkedelic ART Design (pictură decorativă), alături de Gabriel Bălașa, și fetele de la Dume de mestecat, ce vin pregătite să ne asigure de începutul primăverii, cu mesaje pozitive și pline de culoare.
În ceea ce privește workshop-urile,acestea vor avea la bază teme diverse, precum cea de benzi desenate, susținută de RobertOBERT, și de tehnici diverse de meditație, de Oana Tănase. Acestea oferă participanților posibilitatea de a își crea un spectru mai larg privind domenii cât mai diferite.
Live streaming-ul pe toată durata evenimentului va fi realizat cu ajutorul Delahaze FM.
Bucharest InArt își propune să ofere contextul unei povești din ce în ce mai ample, prin îmbinarea a cât mai multe manifestări creative ale tinerilor artiști și a personalităților diverse ale acestora.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul, pagina de Facebook și pagina evenimentului.
Intrarea este liberă.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/350419405143556

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 727

Eveniment postat de organizator

marius cretu

Adaugat in urma cu 3337 zile, 26 Feb. 2015

Adaugat de Cretu13701

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .