poze outlook festival romania launch party ivy lab dimension
poze outlook festival romania launch party ivy lab dimension

Outlook Festival Romania Launch Party: Ivy Lab, Dimension

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2015 22:00
Arenele Romane, Cutitul de Argint 3

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Petreceri

0 9 0 5 2 0 1 5 / DIMENSION + IVY LAB @ OUTLOOK FESTIVAL ROMANIA LAUNCH PARTY

0 9 0 5 2 0 1 5  |  DIMENSION + IVY LAB @ Arenele Romane 
 
Pentru a doua petrecere arena dnb din 2015, v-am pregatit  un eveniment cu artisti speciali impreuna cu prietenii de la Outlook Festival: Dimension, cel care prin piesa tocmai lansata, Whipslap, este punctul culminant al petrecerilor dnb din toata lumea si oamenii care au release-ul dnb de pe primul loc in beatport, Ivy Lab.

 DIMENSION  este unul dintre cele mai noi nume care face ravagii in lumea drum and bass. Prezent in scena de mai bine de trei ani, D si-a perfectionat calitatile, avand drept mentori nume consacrate ca Wilkinson & Cyantific. A intrat in atentia publicului cu piesa Stargazer, lansata la UKF, care a fost aleasa intamplator de Sub Focus dintr-o cutie de demo-uri, dandu-i un verdict mai mult decat pozitiv. O data cu lansarea compilatiei RAM in toamna lui 2014, si-a asigurat locul in topul celor mai influenti producatori, lucru pe care il dovedeste succesul remixului piesei celor de la Chase and Status sau piesa Crowd Reaction. Piesa a ajuns pe locul 1 in topul Beatport, in timp ce varianta VIP, lansata sase luni mai tarziu, a ajuns pe locul doi. Sound-ul sau fresh si energizant face ca piesele sale sa fie prezente constant in seturile lui Chase & Status, Andy C, Sub Focus sau Netsky. La capitolul remixuri a lucrat cu o serie de artisti ca Example, Maverick Sabre si deadmau5, iar piesele sunt frecvent auzite in emisiunile lui Zane Lowe si Annie Mac pe BBC Radio 1 si 1Extra. Calatoreste constant, cu aparitii in show-uri care il poarta de pe coasta de vest a Americii pana in Ibiza, ramanand in acelasi timp un obisnuit al cluburilor britanice. In aceasta perioada, petrecerile dnb din toata lumea au ca punct culminant ultima sa piesa, Whipslap.

 IVY LAB este, asa cum spune si numele, un laborator in care unele din cele mai prolifice minti din scena underground de bass si-au adunat fortele. In 2012 Sabre, Stray si Halogenix au mers un pas mai departe si au pus bazele uneia dintre cele mai interesante colaborari de la ora actuala. In prima instanta au lansat una dintre cele mai frumoase partituri de drum and bass din acel an, pe numele sau ‘Oblique’. Avand acelasi ethos in ceea ce priveste productia si aceaasi viziune sonora, cei trei au continuat sa lanseze piese care se bucura de sprijinul celor mai populari artisti. In 2014 si-au solidificat numele cu release-ul ‘Missing Persons’, un crossover de liquid cu beat-uri active, in care Frank Carter III aduce partea vocala. 2015 a venit cu un nou release veritabil, ‘Twenty Questions’, in care Ivy Lab dovedesc din nou ca skill-urile si maiestria pot veni in numar de trei. De ceva timp au inceput propriul lor podcast, pe numele sau Ivy Cast si au fost invitati de marca la show-ul lui Crissy Criss de pe 1Extra, Rinse FM, Pulse, cat si la Radio 1. Ii avem ca oaspeti la Bucuresti in momentul in care au o piesa pe primul loc in topurile Beatport si dupa lansarea EP ului 20/20 care prefigureaza viitorul beaturilor hiphop venite din spectaculosul underground britanic.
Dimension si Ivy Lab vin pentru prima data in Romania, la arena dnb, pentru un eveniment care ne va prezenta si incalzi pentru Outlook Festival 2015.

Alaturi de ei ii vom avea pe Sundancer, Sour si Intriga, cu VLC la visuals.

Biletele in avans sunt 24 lei (disponibile la magazinul Ollie Gang Shop si URBN Supply CO din Bucuresti, iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 30 lei. 

Vom reveni cu si mai multe detalii in perioada urmatoare. Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla, va rugam urmariti evenimentul pe facebook: 
https://www.facebook.com/events/1633267500225102



Le multumim prietenilor de la Burn si Tuborg:

În susținerea evenimentului Arena DNB, Tuborg– brandul in al carui ADN muzica este un element cheie, va fi alături de fanii trupelor pe durata întregului concert. Încă din momentul lansării pe piața românească, Tuborg a oferit publicului experiențe muzicale memorabile și a animat de fiecare dată atmosfera. Tuborg este inspiratie, distractie si spontaneitate! www.facebook.com/tuborgsound.


Burn sunt mereu in spatele performance-urilor creative, avand convingerea ca valoarea, progresul si creativitatea vin numai din nisele care nu cunosc ingradiri in mentalitati si exprimare

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1633267500225102/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1670
Cuvinte cheie: Arena , Dubstep , dnb , outlook , Evenimente Bucuresti
violeta africana

Adaugat in urma cu 3256 zile, 30 Apr. 2015

Adaugat de Violeta11164

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .