poze young music festival

Young Music Festival

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Septembrie 2015 - Sâmbătă 19 Septembrie 2015

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Sport si Excursii

Recolta concertelor din aceasta toamna se anunta a fi bogata, iar unul dintre cele mai interesante evenimente va avea loc la Arenele Romane pe 19 septembrie. Senzatia muzicii pop Sore, Bubu Cernea si “academicienii” de la Berklee College of Music reuniti de muzicianul roman sub titulatura Bubu College Experience, dar si una dintre cele mai iubite trupe rock de la noi, Vita de Vie, promit un show extraordinar, o noapte in care bariera dintre genuri se destrama, pentru a da intaietate bucuriei pe care muzica o trezeste in fiecare dintre noi.

Cele trei recitaluri vor avea loc in ziua finalei celui mai mare festival concurs din tara, Young Music Festival (17-19 septembrie) ce se va desfasura in patru etape (inclusiv finala), prima constand in trimiterea unui demo la adresa de email youngmuiscfestival@gmail.com, iar urmatoarele 2 presupunand demonstratii live chiar pe scena Arenelor Romane. in toate zilele festivalului intrarea este libera.

Concursul din cadrul Festivalului va avea 5 sectiuni de varsta si va recompensa cu premii consistente castigatorii. Toti participantii vor avea sansa de a interactiona cu personalitati ale industriei muzicale de la noi si de a canta live pe scena pe care s-au prezentat, de-a lungul timpului, artisti internationali de prestigiu. Mai multe detalii privind regulile de participare si categoriile de varsta carora li se adreseaza concursul sunt disponibile pe site-ul www.youngmusicfestival.ro .

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1070
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3176 zile, 04 Sep. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .