poze zilele bucurestiului 2012

Zilele Bucurestiului 2012

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Septembrie 2012 - Duminică 16 Septembrie 2012
Parcul Herastrau

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

A 553-a aniversare de la prima atestare documentara a Bucurestiului va fi sarbatorita de catre locuitorii orasului lui Bucur, si nu numai, la sfarsitul acestei saptamani.

Deşi programul Zilelor Bucureştiului nu a fost încă finalizat, deja au fost anunţate concerte ale unor artişti ca Ştefan Bănică Jr, Mandinga, Vama, Taxi, Viţa de Vie sau Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii a emisiunii Vocea României.

Ca în fiecare an, oraşul de pe Dâmboviţa îşi ia hainele de sărbătoare în luna septembrie, iar bucureştenii au parte de câteva zile pline de evenimente. Chiar dacă Primăria Municipiului Bucureşti nu a anunţat încă programul final, CreArT (Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti) a afişat deja programul evenimentelor pe care le va organiza cu ocazia aniversării Capitalei.

Astfel, cei ce vor fi prezenţi între 14 şi 16 septembrie 2012 în Parcul Herăstrău vor avea parte de plimbări cu trăsura, bătăi cu flori, parade ale costumelor de epocă şi o mulţime de concerte. Fie că este vorba de muzică populară cu renumite ansambluri muzicale (“Maria Tănase” din Craiova, “Dor Transilvan” din Cluj, ”Burnasul” din Teleorman, ş.a.), reprezentanţi ai minorităţilor (sârbă, greacă, aromână, italiană, rromă, tătară ş.a.) sau concerte ale unor artişti pe val (Ştefan Bănică Jr, Mandinga, Corina, Hevito, Ştefan Stan, DJ Project & Adela Popescu şi Sylvia) în cadrul evenimentului se vor găsi concerte pe placul tuturor.

Mai multe detalii: http://www.iconcert.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4217 zile, 10 Sep. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .