poze bucharest comedy week 2014

Bucharest Comedy Week 2014

Bucuresti , Bucuresti. Luni 22 Septembrie 2014 - Duminică 28 Septembrie 2014

Categorii: Alte Evenimente , Spectacole si Filme , Festivaluri

Anul acesta, bucurestenii vor avea parte de un cadou special ce va marca o noua premiera in spatiul cultural romanesc: Bucharest Comedy Week – primul festival international de comedie organizat vreodata in Capitala!

Prima ediție a festivalului Bucharest Comedy Week transformă Bucureștiul în capitala comediei. Evenimentul se desfășoară în perioada 22 – 28 septembrie 2014. Organizat de Arcub – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, în parteneriat cu Asociația Culturala Carousel, festivalul este inclus în seria de evenimente din cadrul proiectului aniversar Bucuresti – 555 de ani – o inițiativă a Primăriei Municipiului București.

Prima editie a festivalului promite un program diversificat de comedie contemporana, momente de stand-up comedy, reprezentatii stradale, filme, piese de teatru, activitati umoristice, improvizatii, glume si farse ce vor cuceri Capitala, oferindu-le bucurestenilor, fie ei locuitori sau vizitatori, o saptamana plina de umor in care zambetele si buna dispozitie vor depasi orice bariera lingvistica.

Sali de cinema si de spectacol, teatre, terase, parcuri si chiar strazi vor gazdui momente umoristice la care bucurestenii vor avea ocazia sa participe activ putand deveni in orice clipa personaje principale. Comedia coboara de pe scena, printre oameni, si promite acestora surprize necontenite timp de o saptamana. Printre invitatii festivalului se vor numara cele mai promitatoare talente, cei mai indragiti comedianti romani, dar si cateva dintre cele mai cunoscute spectacole ale comediei internationale.

Spectacole Bucharest Comedy Week:
Carlos Mencia pe 27 septembrie 2014, la Sala Palatului. Biletele pot fi achiziționate la mai multe categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă: 75, 115, 145, 170 și 195 de lei.
Program Bucharest Comedy Week
Programul integral al festivalului, lista evenimentelor și a artiștilor, precum și informații suplimentare despre desfășurarea primei ediții Bucharest Comedy Week vor fi făcute publice în curând.

Mai multe detalii: http://www.infomusic.ro/

Pret bilet: 75 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3224
popadriana

Adaugat in urma cu 3538 zile, 22 Iul. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .