poze masters of dirt la romexpo

Masters of Dirt la Romexpo

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Octombrie 2014 14:00
Blvd. Marasti, nr. 65-67

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Masters of Dirt - suspans si actiune intr-un show freestyle motocross la Romexpo

Pentru prima dată la București, Masters of Dirt (Mod) este cel mai frenetic și mai emoționant show de freestyle motocross, un concept unic de eveniment ce combină cele mai periculoase demonstrații sportive într-un spectacol exploziv, plin de adrenalină! Piloți de Fmx, Bmx/Mtb, Mini Bike și Quad de pe patru continente diferite, nume sonore pentru fanaticii acestor sporturi, ale căror cascadorii înregistrează milioane de vizualizări pe YouTube, își etalează măiestria și îndemânarea tehnică într-un spectacol care te lasă fără suflare. The kiss of death, dublu backflip, dublu frontflip, triplu și cvadruplu tailwhip - cu alte cuvinte, salturi periculoase, trickuri, întoarceri nebunești, toate acestea sunt ingredientele unui show pe parcursul căruia riderii sar peste un spațiu ce-ar egala lungimea unui tramvai și se ridică în aer până la etajul trei al unui bloc obișnuit! Se adaugă momente absolut incendiare (la propriu și la figurat) semnate de Fuel Girls, care fac un show cu flăcări spectaculos, precum și beaturile Dj Mosaken, responsabilul muzical Mod care nu-i va lăsa pe pasionații de motoare puternice și de cascadorii pe roți să răsufle între uluitoarele momente de acrobație.


Riderii confirmați până în acest moment sunt:

- Fmx - Edgar Torronteras (unul dintre cicliștii originari ai concursului Fmx, îmbină abilitățile de ciclist cu beatboxul), Antionio Navas, Rocky Florensa, Massimo Bianconcini, Alastair Sayer (copilul rebel al Africii specializat în freeride și dirt bike; stilul său unic de Fmx a uimit Botswana și i-a atras ulterior fani din lumea întreagă)

- Quad - Ales Rozman

- Bmx/Mtb - Patrick Guimez (legenda BMXului, francezul căruia nu îi este rușine să se dea în spectacol fără suspensii) și Bienvenido Aguado (fost gimnast, primul care a reușit să realizeze corect o aterizare pentru dublu frontflip).

Prețurile biletelor variază între 57, 60 lei și 330 lei, în funcție de distanța față de scenă, vârsta cumpărătorului (copiii beneficiază de reduceri) și momentul de achiziție a biletului.

Mai multe detalii: http://www.letsrock.ro/

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3654 zile, 16 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .