poze inspirational film festival 2014 la bucuresti

Inspirational Film Festival 2014 la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Joi 25 Septembrie 2014 - Duminică 28 Septembrie 2014

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

Cele mai bune filme documentare in premiera in Romania

Prima editie a festivalului de film Inspirational din Romania, va avea loc in perioada 25-28 septembrie 2014, in Bucuresti, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Invitatul special al acestei prime editii este Maia Morgenstern.

Festivalul si-a propus sa aduca in premiera in Romania opt documentare internationale. Filmele care vor rula sunt o parte din cele mai bune documentare din sfera motivationala din lume. Documentarele includ subiecte emotionante, captivante si in acelasi timp educative si inspirationale. Ele se bazeaza pe povesti adevarate din viata unora dintre cei mai valorosi speakeri motivationali ai momentului precum: Louise Hay, Dr. Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Debbie Ford, Iyanla Vanzant, Joe Dispenza, Dr. David Simon, Mark Victor Hansen, etc.

Evenimentul aduce in prim-plan aspecte importante ale vietii personale si profesionale tuturor celor interesati de educatie si evolutie continua. In cadrul evenientului, prin documentarele care ruleaza se ofera solutii clare si testate care imbina succesul personal cu cel professional cu scopul de aimbunatatii conditia de viata prin constientizarea de sine si manifestarea potentialului fiecaruia in zonele de talent.Impactul emotional poate fi foarte mare, deoarece acestea sunt bazate pe fapte reale.

Unul dintre cele mai apreciate documentare la nivel international este The Shift, in care maestrul dezvoltarii personale, Wayne W. Dyer vorbeste despre acea schimbare care ne transforma viata si cum o putem realiza. The Shift reprezinta tranzitia majora care are loc in viata fiecarei persoane. E o indepartare de la a fi dominat de ego, acumulari, rezultate si aprobare si o apropiere de o viata in care traiesti din plin fiecare zi.

You Can Heal Your Life: in acest film Louise Hay ofera o perspectiva de profunzime in ceea ce priveste relatia dintre minte si corp. Explorand modalitatea in care gandurile limitative si ideile ne controleaza si ne constrang. Ne este oferita o cheie puternica catre intelegerea cauzelor reale ale bolilor fizice. Invatamintele lui Louise Hay au transformat vietile a milioane de oameni, iar acest film subliniaza munca ei caritabila si grupurile de suport pe care le-a creat pentru bolnavii SIDA si cum s-a vindecat de cancer punandu-si in practica propriile filozofii, cu ajutorul afirmatiilor pozitive, psihoterapiei si detoxului nutritional.

The Shadow Effect: Permite-ti sa fii inspirat de puterea care se ascunde sub suprafata mintii constiente. Imbarca-te in aceasta calatorie plina de emotie in lumea misteriosului sine – locul unde se ascund cele mai neplacute ganduri, emotii si impulsuri – si descopera cum imbratisandu-ti cele mai mari temeri, vei pasi in cea mai buna versiune a ta. Transforma-te cu ajutorul lui Debbie Ford, autor listat pe prima pozitia in celebrul New York Times Best SellingList si expert recunoscut international in explorarea umbrelor si unul dintre cei mai sclipitori ganditori ai secolului 21.

The Moses Code a fost ascuns si numai celor mai inalti dintre initiati le era permis sa-l acceseze. In aceasta film, James F. Twyman vorbeste despre Cod pentru prima data, aratand cum poate fi folosit pentru a crea miracole in viata fiecaruia. La baza Codului lui Moise este adevarata functie si practica a Legii Atractiei. Poate ti s-a spus ca aceasta lege face referire la a “obtine” lucrurile pe care le vrei – lucruri despre care crezi ca-ti vor face viata mai buna, mai satisfacatoare. Dar daca acesta e doar primul pas si intelegerea Codului lui Moise depinde mai mult de ceea ce esti dispus sa “dai” decat sa “obtii”. Asta ar insemna sa ai puterea de a crea miracole in viata ta chiar acum!

Tales of Everyday Magic Series - cele 4 poveşti: Fiecare film care durează câte o oră a fost regizat de către Michael Goorjian şi produs alături de Noah Veneklasen şi Marco Sanchez. Întreaga serie a fost concepută în colaborare cu Reid Tracy şi Hay House Films. Ideea din spatele proiectului a fost crearea unei serii de filme care nu urmează trendul actual al emisiunilor şi filmelor pline de pistoale, droguri şi violenta, ci mai degrabă spune poveşti unui public inteligent şi vizionar. Aşa cum spune Goojian, a vrut să creeze filme care „vorbesc cu mintea şi cu inima în acelaşi timp”.
Ceea ce a rezultat este o colecţie de povestiri dramatice oneste şi captivante …
Magia din titlu, spune Goorjian, nu se referă la magia iluziei ci la magia reală a fiecărei zi, la acele momente care transformă viaţa de fiecare zi dintr-o serie de evenimente fără importanţă într-o poveste, o fabulă, un mit.

Filmele vor fi subtitrate în limba română şi se adresează tuturor celor interesaţi de dezvoltare personală, psihologie, filozofie şi sociologie.

Evenimentul se va desfasura pe durata a patru zile in perioada 25-28 septembrie 2014.

Pret bilet film: 10 lei adulti, 7 lei elevi, studenti pensionari ( reducerea se acorda pe baza carnetului de elev/student, talon de pensie)

Locatie: Noul Cinematograf al Regizorului Roman (in incinta Muzeului National al Taranului Roman)
Adresa: Sos. P. D. Kiseleff nr. 3

Mai multe detalii: http://www.radioromaniacultural.ro/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3526 zile, 24 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .