poze targ traditional de craciun in parklake
poze targ traditional de craciun in parklake

Targ Traditional de Craciun in ParkLake

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 29 Noiembrie 2016 10:00 - Luni 12 Decembrie 2016
ParkLake Shopping Center Str. Liviu Rebreanu nr. 4, Sector 3

Categorii: Festivaluri , Targuri

Numar min/max participanti: 100/100

Targ Traditional de Craciun

CLIENȚII PARKLAKE SUNT AȘTEPTAȚI ÎN ORĂȘELUL LUI MOȘ CRĂCIUN!

ParkLake Shopping Center este gândit astfel încat să reunească trei concepte principale: natura, parcul și familia. Și cum sărbătorile de iarnă reprezintă ocazia perfectă pentru a petrece momente minunate alături de familie și prieteni, ParkLake a pregătit o serie de experiențe inedite ce vor crea atmosfera de sarbătoare specifică Crăciunului.
Astfel, în perioada 24 noiembrie – 24 decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt așteptați în Orașelul lui Moș Crăciun, în Main Square - zona parter, unde se vor putea bucura de un program special dedicat atât adulților, cât mai ales copiilor: ateliere creative în cadrul cărora își pot exersa îndemanarea și pot pregăti propriile decorațiuni tematice de Crăciun, rețete delicioase de ciocolată caldă, ateliere de construcție LEGO, teatru de păpuși, colinde de Crăciun, tonomatul cu dulciuri ce vor fi oferite copiilor dupa înregistrarea audio a dorințelor către Moș Crăciun reprezintă doar câteva dintre atracțiile ParkLake.
Cum Crăciunul reprezintă și bucuria de a oferi cadouri celor dragi, acestea vor îmbrăca forme și mai atractive fiind ambalate și decorate în mod gratuit de către „Cercetașii României – Steaua Polară”, în perioada 19 decembrie - 24 decembrie, etaj 1.
În exteriorul centrului comercial, zona ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan, vizitatorii ParkLake vor avea parte și de alte surprize: Târg Tradițional de Crăciun ce se va desfasura în perioada 29 noiembrie - 26 decembrie, în cadrul căruia se vor comercializa produse precum decorațiuni hand made, dulciuri, miere, produse tradiționale din carne, vin, turtă dulce tradițională, kurtos; sesiuni live de cooking show realizate la standul Grill World și patinoarul ParkLake, proiectat astfel încat să ofere vizitatorilor experiențe feerice atât ziua cât și noaptea.
Pentru a afla mai multe detalii despre programul evenimentelor ParkLake, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook , website www.parklake.ro și să descărcați aplicația de mobil ParkLake.
***
Despre ParkLake
ParkLake Shopping Center este un proiect unic care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.
Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.
Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro

Mai multe detalii: http://www.accentenoifair.ro/stire-119-Va-asteptam-cu-drag-in-curtea-ParkLake,-in-atmosfera-calda-a-sarbatorilor-de-iarna.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3713

Eveniment postat de organizator

ciprian dinca

Adaugat in urma cu 2697 zile, 28 Nov. 2016

Adaugat de accentenoi

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .