poze conil fest festivalul integrarii 2015 editia a xi a

CONIL Fest - Festivalul Integrarii 2015 - Editia a XI-a

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 24 Mai 2015 09:00 - Duminică 24 Mai 2015
Palatul National al Copiilor, Bd. Tineretului, nr. 8-10, sector 4

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 1500/2000

In data de 24 mai 2015, pe scena Palatului National al Copiilor din Capitala, va avea loc editia de vara 2015 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii! Sunt invitati micii artisti din cadrul gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat. Astfel, pe scena Salii Mari a Palatului Copiilor sunt asteptati sa participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de institutii de invatamant din Bucuresti si din tara, care vor oferi, ca si pana acum, o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.

Duminica, 24 mai 2015, pe scena Palatului National al Copiilor din Capitala, Sala Mica si Sala Mare, va avea loc editia de vara 2015 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii!
CONIL Fest – Festivalul Integrarii se adreseaza tuturor copiilor, tipici si cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind sprijinirea integrarii copiilor atipici prin implicarea lor in activitati artistice si incurajarea acestora sa apara fara emotii in fata publicului.
Pe scena festivalului sunt asteptati sa participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de institutii de invatamant din Bucuresti si din tara. Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat, care vor oferi o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.
Programul bogat al festivalului include muzica – interpretare vocala sau instrumentala, cor, dansuri modern si populare, balet, scenete de teatru, reprezentatii de gimnastica sau arte martiale s.a. De asemenea, nu vor lipsi, din foaier, atelierele distractive si creative pentru cei mici, concursurile si animatia!
Evenimentul este organizat de Asociatia CONIL, Asociatia 3 M si Profesorul de joaca Leon Magdan. Avem alaturi parteneri de nadejde precum: Politia Romana, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania si Scoala de Televiziune STV Junior.
Invitati speciali: actorul Leon Magdan, cu un moment inedit de teatru de umbre prezentat si premiat in cadrul spectacolului “Romanii au talent”, micile vedete ale Scolii de Televiziune “Tudor Vornicu” STV Junior, Trupa de teatru de marionete “Clopotel” si multe alte surprize.
Intrarea este libera, iar distractia si voia buna - garantate! Va asteptam pe toti cu drag!
Organizatori: Asociatia CONIL, Asociatia 3M si Profesorul de joaca Leon Magdan
Parteneri: Politia Romana, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, Scoala de Televiziune STV Junior
Sponsori: Grupul Editorial CORINT, Aqua Carpatica, Biofarm
Parteneri media: Radio Trinitas; Estrada TV; gradinitebucuresti.ro; calendarulcopiilor.ro; greatfashion.ro; cursuripentrucopii.ro; gradinite.com; urbankid.ro; vinsieu.ro; agendaculturalapentrucopii.ro; romaniapozitiva.ro; florigamibonsai.ro; GoKid.ro; mamicilasuperlativ.ro; Asociatia S.U.P.R.A.; Asociatia Ed4lead; e-studio.ro; revista BUBU; EducatiePRO.ro; ACS United Soccer Bucuresti, Asociatia EDU Sfera, UNAWE in Romania.

Pentru detalii si informatii suplimentare:
www.conil.ro
Iuliana Berca – Event Project Manager
0723. 693. 066 / 0766.08.55.44
E-mail: marketing@asociatiaconil.ro


Mai multe detalii: http://conil.ro/

Comenteaza pe Facebook
asociatia conil

Adaugat in urma cu 3263 zile, 13 Mai. 2015

Adaugat de CONIL

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .