poze festivalul herastrau on ice

Festivalul Herastrau On Ice

Bucuresti , Bucuresti. Luni 30 Noiembrie 2015 - Joi 3 Decembrie 2015
Parcul Herastrau - intrarea Charles de Gaule

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 500/3000

Festivalul Herastrau On Ice - Editia I

FESTIVAL ''HERASTRAU ON ICE ''– EDITIA I

30 NOIEMBRIE – 03 IANUARIE PARCUL HERASTRAU ( INTRAREA CHARLES DE GAULLE )



Primaria Mucipiului Bucuresti prin A.L.P.A.B. in colaborare cu firma Rubicon organizeaza prima editie a Festivalului ''Herastrau On Ice '' pe aleile Parcului Herastrau.
Spre bucuria locuitorilor si a turistilor,de sarbatori,parcul emblema al Capitalei se va transforma intr-un targ in aer liber,unde mirosul vinului fiert si a cozonacului aburind va desfata simturile vizitatorilor.

Timp de 35 zile la Herastrau On Ice in cele 50 casute,bucuresteni sunt asteptati cu ''de toate pentru toate gusturile'' si anume : ceramica pictata,icoane,jucarii din lemn,bijuterii,articole din piele,artizanat din zona Corund,haine de blana,globuri,coronite,ghirlande,cadouri,dulceturi,miere,siropuri,magiun de Topoloveni,branzeturi si mezeluri facute dupa retete traditionale, cascavele de Sibiu,turta dulce ,ciocolata de casa si prajituri de casa,covrigi,placinte aburinde de toate felurile,cozonac domnesc,poale-n brau moldovenesti,chiortos kolacs ,placinte boieresti,vin fiert ,bere fiarta,tuica fiarta .

In zona de food vizitatorii vor putea degusta mancare traditional romaneasca din belsug ,ceaune cu bunatati ,sarmale boieresti,protap cu berbecut si vitel,prepelite la jar, stana in miniatura,afumatoare din zona Bucovinei si multe altele.

In data de 1 Decembrie de Ziua Romaniei vom gati intr-un ceaun gigantic de 1500 litri – 2000 de portii de fasole cu carnati asezonate cu tuica fiarta.

Langa casutele incarcate cu cetina si luminite multicolore,se va regasi si un patinoar de 1500 mp unul din cele mai mari patinoare din tara si nu in ultimul rand un carusel ultramodern ,trenulet electric pentru copii si saltele de jumping.
Copii pe langa parcul de distractii vor mai gasi si Casuta lui Mos Craciun unde in ajun de Craciun se vor imparti daruri,cadouri pentru cei mici.

In fiecare Sambata si Duminica pe scena amplasata in parc se vor regasi formatii de muzica populara,coruri de colindatorii,ansambluri populare din diferite zone din tara, in premiera la acest festival organizatorii vor organiza si Revelionul in aer liber.

Decorul de poveste al festivalului se va completa de un brad alb urias impodobit cu mii de beculete.


Va asteptam cu mult drag !!!

Bogdan 0763.586.085

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1450
Cuvinte cheie: Bucuresti
stroescu bogdan

Adaugat in urma cu 3071 zile, 22 Nov. 2015

Adaugat de bogdanstroescu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 39

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .