poze festivalul pestelui editia ii

FESTIVALUL PESTELUI - EDITIA II

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Octombrie 2015 11:45 - Duminică 11 Octombrie 2015
PARCUL HERASTRAU-ALLEA MICKAEL JACKSON

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 500/2000

FESTIVALUL PESTELUI - EDITIA II

FESTIVALUL PESTELUI IN PARCUL HERASTRAU – EDITIA II
09 - 11 OCTOMBRIE 2015 ALEEA MICKAEL JACKSON


Dacă sunteţi amatori de peşte si nu numai, va asteptam in perioada 09-11 Octombrie in Parcul Herastrau pe Aleea Mickael Jackson la '' Festivalul Pestelui” la Editia II.

Festivalul se desfasoara in stricta colaborare cu Patronatul National Al Pestelui SI RO FISH- Asociatia Procesatorilor,Importatorilor,Distribuitorilor si Comerciantilor de Peste din Romania care promoveaza consumul de peste pe fiecare masa.
Vedeta festivalului va fi tot borşul de peşte, intr-un ceaun de 1500 litri nu mai puţin de 2000 de porţii urmând să fie gătite si distribuite ( 300 cu titlu gratuit) în cursul zilei de sâmbătă 10 Octombrie. De asemenea, cei prezenţi vor avea ocazia să încerce peşte la grătar: păstrăv,scrumbie de Dunare, stiuca, macrou, file de crap, rechin de Marea Neagra,dorada,chefal sau saramură de crap, hamsie prăjită cu mujdei şi mămăliguţă, salate de icre de crap şi ştiucă, sprot marinat şi sărat .
Peştele afumat va fi prezent la festival într-o varietate de sortimente: batog de crap afumat, păstrăv in cetina de brad, scrumbie, macrou, sprot şi file de hering afumat plus fructe de mare ,racii gatite in diferite moduri.
In premiera la un Festival de peste vizitatorii pot degusta borsul de storceag ( bors de sturion ) gatit dupa o reteta lipoveneasca.
Nu in ultimul rand vizitatorii se pot relaxa ascultand pe scena amplasata in parc formatii de muzica populara care vor incanta cu cantecele sale oaspetii festivalului.
Pe langa muzica populara cei curiosi sunt invitatii sa invete de la renumitul bucatar Mario diferite retete de gatit peste .

In plus pe langa peste, doritorii vor mai gasi terase de alimentatie publica, mustarie traditionala,placinte de casa,mezeluri si branzeturi traditionale,poale-n-brau,kiortos kolacs ,dulceturi,compoturi,gogosi ,sarmale din Maramures, dulciuri de casa, miere,siropuri,sucuri de fructe stoarse in fata clientilor,cafea la nisip,braga,articole de hand made,ceramica ,piele si multe altele.
Va asteptam cu mult drag ,

Bogdan 0763.586.085

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1837
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

stroescu bogdan

Adaugat in urma cu 3149 zile, 05 Sep. 2015

Adaugat de bogdanstroescu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 39

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .