poze mirrors beauty salon grand opening

Mirrors Beauty Salon Grand Opening

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 25 Iunie 2014 19:30

Categorii: Inaugurari

Un nou salon de lux cu servicii premium își deschide porțile în centrul Capitalei. Marea deschidere a Mirrors Beauty Salon va avea loc, miercuri, 25 iunie, ora 19.30, în locația din Bulevardul Carol, nr 68, într-o atmosferă prietenoasă și sofisticată, cu un cocktail party și demonstrații ale serviciilor și produselor de calitate pe care le oferă.

Mirrors Beauty Salon oferă o serie de tratamente inovatoare bazate pe celule stem, venin de șarpe, împachetări cu pudră de aur și ionizare cu fructe. Acestea sunt unele dintre cele mai bune arme în lupta împotriva timpului, ce le ajuta pe urmașele Evei să rămână veșnic tinere și frumoase precum divele de la Hollywood.

“La Salon Mirrors, prioritatea noastra este sănătatea și frumusețea părului și a corpului dumneavoastră. Credem că frumusețea este în fiecare dintre noi, tocmai de aceea noi vrem să ne asigurăm că aceasta se conturează și la exterior. Pentru a realiza acest lucru, folosim cele mai bune produse ”, declară Andreea Dumea owner Mirrors Beauty Salon.

Serviciile de calitate, tehnologia de ultima generație, produsele bio utilizate și personalul certificat la institute de frumusețe presigioase poziționează Mirrors Beauty Salon în clasa premium. Politica salonului este de a oferi “affordable luxury’’prin menținerea serviciilor la standarde înalte cu prețuri accesibile. Mirrors ofera o gamă completă de servicii de înfrumusețare faciale, corporale și pentru păr, oferind în plus o serie de servicii și produse exclusiviste precum manichiura spa cu ojă parfumată, epilare pe baza de zahăr, împachetări cu pudră de aur, ionizare cu fructe ori tratamente cu celule stem și venin de șarpe.

Salonul din Bulevardul Carol este prima locație a Mirrors Beauty, o companie activa și în plină expansiune, ce are un plan ambițios de dezvoltare pentru anii următori, sperând că va cuceri publicul feminin și nu numai, cu serviciile sale de calitate. Convingerea lor este că poți să fii și sănătos, și frumos în același timp, însă doar atunci când te lași pe mâna unor adevărați profesioniști.

Mai multe detalii: http://aipr.ro/2014/06/22/save-the-date-june-25th-for-mirrors-beauty-salon-grand-opening/

Pret bilet: -

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1243

Eveniment postat de organizator

ai pr

Adaugat in urma cu 1306 zile, 23 Iun. 2014

Adaugat de ai.pr.media

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 21

Alte Evenimente din Bucuresti
curs managementul stocurilor i logistica

Curs Managementul Stocurilor și Logistică

Bucuresti, Bucuresti. 26 Ian 2018 - 27 Ian 2018
curs de fotografie pentru copii

Curs de fotografie pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 12 Ian 2018 - 26 Ian 2018
printesa si bobul de mazare

PRINTESA SI BOBUL DE MAZARE

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 28 Ianuarie 2018
workshop de comunicare organizationala

Workshop de Comunicare Organizationala

Bucuresti, Bucuresti. 13 Feb 2018 - 14 Feb 2018
  • Ai ceva de zis?

    .