poze nepi aduce in timisoara cel mai mare cinema city din vestul tarii

NEPI aduce in Timisoara cel mai mare Cinema City din vestul tarii

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 11 Martie 2015 17:00

Categorii: Inaugurari

Timisorenii se vor bucura de spectaculoasa tehnologie 4Dx si de cele mai noi filme in cele 14 sali digitalizate, cu capacitate sporita

Fondul sud-african de investitii NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari de pe piata locala, a demarat in Timisoara lucrarile la un nou mall regional, care va domina zona de sud a orasului. Fundatia noului mall a fost turnata iar constructia avanseaza cu rapiditate.

Proiectul, situat pe strada Sagului, va avea o suprafata inchiriabila de 70.000 metri patrati. O mare parte dintre partenerii NEPI, prezenti in celelate centre comerciale din tara, se vor regasi si in proiectul dezvoltat in Timisoara.

Unul dintre principalele puncte de atractie al noului mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City. Multiplex-ul cuprinde in total 14 sali digitale performante, cu o capacitate sporita, dintre care 1 sala dotata cu tehnologia 4Dx.

4Dx este una dintre cele mai importante inovatii din istoria cinematografiei, oferind o experienta pentru toate cele 5 simturi. Noua sala dedicata acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile si efecte speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran, precum vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, ploaie si mirosuri, atat pentru filme in format 2D, cat si 3D.

Cu o capacitate totala de 2.400 de locuri si o suprafata de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei.

Proiectul va cuprinde zone generoase de entertainment si food court, unde timisorenii vor putea alege dintr-o varietate de posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber. In plus, copiilor li se pregateste cel mai mare si complex spatiu de joaca din oras. In interiorul mall-ului va fi dezvoltat un patinoar si un nou centru de fitness.

Carrefour va deschide in noul mall din Timisoara primul si singurul hypermarket din zona de vest a tarii. Magazinul se va intinde pe o suprafata de 10.000 mp.

Din portofoliul NEPI fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia. Pe 23 aprilie 2015, NEPI va inaugura Mega Mall, cel mai nou mall din Bucuresti, care promite vizitatorilor sai o experienta unica de cumparaturi si petrecere a timpului liber. NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3332 zile, 11 Mar. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .