poze quiz dates vineri 9 mai

Quiz Dates-Vineri, 9 Mai

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Mai 2014 19:00
The Bankers - Centrul Istoric, Str. Selari nr. 15, sector 3

Categorii: Jocuri si Concursuri , Petreceri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 16/20

Quiz Dates-Vineri, 9 Mai

Ai cunostinte de cultura generala? Date4Fun te provoaca sa le dovedesti!

Arata-ti cunostintele la o seara distractiva de Date4Fun- Quiz Dates- alaturi de alti 20 de participanti!

In pretul biletului sunt incluse:

- Participarea la eveniment

- O bautura la alegere.

Despre acest eveniment

Evenimentul va avea loc intr-o locatie selecta din Centrul Vechi, la The Bankers, unde atmosfera calda si muzica ambientala iti ofera cadrul perfect pentru a avea putere de concentrare si energie sa raspunzi la toate intrebarile.

Despre Quiz Dates

Quiz Dates este un eveniment distractiv si relaxant, pentru cei dornici de interactionare si socializare, in cadrul unui concurs de cultura generala. Acest eveniment aduce laolalta, intr-un mediu placut si prietenos, un numar de 20 de persoane (fete si baieti). Participantii vor fi impartiti in mai multe echipe care, pe parcursul serii, vor raspunde unor intrebari din diverse domenii. Cel mai important, in timpul concursului, echipele se schimba dupa fiecare runda de intrebari, astfel incat fiecare are posibilitatea de a cunoaste toate persoanele din incapere. La finalul serii, pe baza punctajelor obtinute, se desemneaza castigatorii! In plus, dupa eveniment, fiecare poate intra pe site-ul www.date4fun.ro pentru a afla caror participanti au trezit interesul.

Cum se desfăsoară un eveniment

Cand ajungi la eveniment, gazda serii te va inregistra si iti va da un ecuson si un chestionar. Odata ajunsi toti participantii, se vor forma mai multe echipe de cate 2 persoane, echipe de fete si echipe de baieti.

Cum toate activitatile noastre presupun socializare intre toti participantii, nici de data aceasta nu vom fi mai prejos. Fiecare echipa de fete va fi asezata la cate o masa, iar echipele de baieti se vor muta dupa fiecare runda de intrebari la o alta masa si astfel vei ajunge sa ii cunosti in final pe toti. Dupa fiecare runda vom face o mica pauza astfel incat socializarea sa poata continua si ca participantii sa poata bifa in chestionar persoana care i-a atras atentia.

Intrebarile vor fi din mai multe domenii, cum ar fi afaceri, sport, istorie, diverse cunostinte, fiecarui domeniu atribuindu-se o sesiune de intrebari.

Fiecare masa va acumula puncte dupa fiecare runda, iar masa fetelor care va avea cele mai multe puncte va castiga o sticla de sampanie ……...Si pentru ca au fost ajutate de baieti, echipa castigatoare a fetelor va imparti sampania cu echipa baietilor care le-a ajutat sa obtina cele mai multe puncte.

Va garantam o seara distractiva si relaxanta in care veti avea ocazia sa vorbiti si sa cunoasteti cat mai bine cu toti participantii la eveniment.

După eveniment

Informaţiile pe care ni le transmiteţi prin intermediul chestionarelor vor fi centralizate în cursul zilei următoare si conectându-te la contul tau de pe site-ul Date4Fun.ro vei afla câte cuceriri ai făcut!

Si asta nu e tot...la sfarsitul serii, prin tragere la sorti, puteti castiga numeroase premii constand in Vouchere ce va asigura participarea gratuita la evenimentele viitoare, sedinte de masaj si multe altele!!!

Mai multe detalii: http://date4fun.ro/quiz-dates-vineri-9-mai.html

Pret bilet: 65 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 842

Eveniment postat de organizator

date4fun

Adaugat in urma cu 3686 zile, 10 Apr. 2014

Adaugat de Date4fun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 46

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .