poze byron rock your high school editia a patra

byron – Rock Your High School, ediţia a patra

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 8 Noiembrie 2013

Categorii: Jocuri si Concursuri

A început ediția a patra a concursului byron – Rock Your High School, unde tinerele formații românești au șansa de a se face auzite și remarcate de toată țara! Am revenit cu mai multe informaţii despre juriu şi despre premiile oferite.

byron – Rock Your High School este organizat de byron Management și YouthBank, având ca partener principal BRD – Groupe Societe Generale. Scopul concursului este promovarea şi susţinerea formaţiilor alcătuite din liceeni.

La concurs sunt binevenite toate trupele de muzică, indiferent de gen, cât timp membrii sunt liceeni cu vârsta între 14 și 19 ani. Până pe 8 noiembrie 2013 trupele interesate trebuie să trimită pe adresa inscriere@byronmusic.ro formularul de înscriere completat, o fotografie și un demo video filmat live. Regulamentul oficial precum și toate detaliile necesare se găsesc pe blogul concursului, http://byronrockyourhighschool.wordpress.com.

Pe baza demo-urilor primite, juriul concursului va selecta 6 trupe care vor veni la București pe 17 noiembrie să cânte live la finala concursului din Club Fabrica. Trupa câștigătoare va cânta în deschiderea concertului aniversar byron – 7 ani și va primi ore de studio pentru înregistrarea unui demo/EP (5-6 piese). De asemenea, trupa clasată pe locul II va primi premii oferite de către partenerii de la Indygen.

Radio Guerrilla va oferi un premiu special uneia dintre trupele finaliste, constând în înregistrarea unei sesiuni GuerriLIVE Radio Session. Festivalul Jazz In the Park – Cluj-Napoca va oferi un alt premiu special ce va consta în invitația de a participa live la ediția 2014 a festivalului. În plus, partenerii de la Ultimate Sound vor oferi o pereche de monitoare in-ear personalizate ca premiu pentru cea mai bună prezență scenică.

Juriul concursului va fi alcătuit din Dan Byron (byron), 6fingers (byron), Vali Rauca (Grimus), Bogdan Serban (Radio Guerrilla) și Horea Marc (Jazz In the Park Festival).

Din finaliștii și câștigătorii precedentelor trei ediții fac parte trupe ca Sophisticated Lemons, Mute, Lights Out!, Blue Pulse și Shuffled Existence.

Despre byron – Rock Your High School, Flavia Popa, Secretar General BRD – Groupe Societe Generale declară: “Este un proiect inedit pentru un sponsor din zona financiară, însă implicarea în evenimente dedicate liceenilor nu este deloc ceva nou pentru noi. Sprijinim proiecte adresate liceenilor în educație, sport sau artă. Este o ocazie de a ne conecta la viața lor, de a-i susține într-un demers care presupune creativitate, pasiune, curaj și muncă în echipă. Cele mai frumoase vise se conturează în liceu și vrem să contribuim la succesul celor care au curajul să le ducă la îndeplinire. Aceasta face parte din misiunea noastră de bancher și de actor social.”

Pentru orice întrebări sau clarificări contactează-ne pe email sau pe pagina de Facebook http://fb.com/byron.ryhs.

Hai cu înscrierile! Mult succes!

Web: www.byronrockyourhighschool.wordpress.com
Facebook: www.fb.com/byron.ryhs

YouthBank este un program de educație nonformala destinat liceenilor. În prezent programul este implementat în 14 orașe din țară și este unul dintre cele mai bune programe de dezvoltare personală pentru liceeni.

YouthBank: www.youthbank.ro
BRD – Groupe Societe Generale: www.brd.ro
Indygen: www.indygen.ro
Jazz In the Park: http://www.jazzinthepark.ro
Radio Guerrilla: http://www.radioguerrilla.ro

Mai multe detalii: http://byronrockyourhighschool.wordpress.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 888

Eveniment postat de organizator

byron

Adaugat in urma cu 3809 zile, 23 Oct. 2013

Adaugat de byron

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .