poze la bucuresti mall iepurasul e in pas cu moda

La Bucuresti Mall, Iepurasul e in pas cu moda

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 3 Aprilie 2015 13:00 - Sâmbătă 11 Aprilie 2015
Calea Vitan 55-59

Categorii: Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 0/5000

De pe 1 aprilie pana pe 11 aprilie, cei mici sunt asteptati cu daruri, jocuri (printre acestea, un Twister urias), dansuri si ateliere arts & crafts, dar si cu o parada a modei pe covorul rosu. Celor mari le vor sta la dispozitie un targ de cadouri si tehnologii de ultima ora.

Programul pascal debuteaza la Bucuresti Mall cu targul de cadouri SPRING FEST, care se desfasoara in saptamana Floriilor si saptamana Pastelui si poate fi vizitat zilnic intre orele 10.00 si 22.00, intrarea fiind libera.

Cu ocazia Pastelui, Bucuresti Mall le-a pregatit numeroase surprize copiilor. In intervalele orare 18.00 – 20.00 din zilele de 8, 9 si 10 aprilie si 11.00 – 13.00 din 11 aprilie, iepurasii ii vor chema pe cei mici la joaca (vor avea la dispozitie si un Twister urias), la dansuri si la ateliere arts & crafts. Copiii vor primi urechi de iepurasi si vor avea la dispozitie accesorii vestimentare – pelerine, esarfe si peruci -, cu care vor defila pe covorul rosu. In plus, ei se vor putea bucura de jocuri cu tematica pascala, de pilda, vanatoarea de oua, vor realiza tablouri din coji de oua, vor desena iepurasi si le vor face acestora coliere si coronite.

Cat despre cei mari, promoteri costumati in iepurasi ii vor intampina, oferindu-le cate un token in forma de breloc, care le va permite sa se fotografieze alaturi de iepuras, iar fotografia rezultata sa fie incarcata automat pe pagina de Facebook personala a fiecarui participant.In acest scop, va fi folosita o tehnologie de ultima ora, tot mai des utilizata de catre brandurile mari la nivel global: RFID (Radio Frequency Identification). Totodata, timp de patru zile - 8, 9, 10 si 11 aprilie -, tinerii pasionati de jocuri pe console se vor putea distra alaturi de prieteni la coltul Kinect, unde ii asteapta o consola, impreuna cu toate jocurile olimpice si un joc de aventura.

Mai mult, cei trei posesori de Fidelicard care au cheltuit cele mai mari sume in Bucuresti Mall intre 1 si 14 aprilie vor castiga fiecare puncte pe Fidelicard in valoare de 1.000 de lei. Acestia vor putea fi folositi in magazinele partenere ale programului.

Mai multe detalii: http://bucurestimall.com.ro/fidelicard

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1083
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3282 zile, 03 Apr. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .