poze strange i prietenii la cel mai mare selfie de grup

Strânge-ți prietenii la cel mai mare selfie de grup!

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 10 Octombrie 2017 - Miercuri 11 Octombrie 2017
online

Categorii: Jocuri si Concursuri

Strânge-ți prietenii la cel mai mare selfie de grup și câștigă premii cu LG!

Cu Q6, noul telefon de la LG, garantat toți prietenii tăi vor intra în cadru, la fiecare poză! Iar cel mai mare selfie de grup, cu zeci sau chiar sute de prieteni, de la petrecere, plimbare sau festival, postat pe rețelele de socializare cu hashtag #selfieLGQ6 sau uploadat pe site-ul https://lgq6.ro/ îți poate aduce o lampă LED pentru selfie-uri cu telefonul, o boxă Bluetooth pentru party-uri, un selfie stick sau marele premiu – un smartphone LG Q6! Regulamentul îl poți vedea aici.

Campania “LG Q6. Câștigă un nou prieten” îți arată cum, în ziua de azi, telefonul e mai mult decât un produs, devine un asistent și chiar un prieten, fiind alături de tine în cele mai importante momente din viața ta și imortalizând fiecare emoție pe care apoi să o împărtășești prietenilor și lumii întregi. Și, alegând noul LG Q6, primești mai mult decât un telefon, primești și un nou prieten care vede lumea prin ochii tăi.

Q6 este primul model al noii serii Q de smartphone-uri de la LG și a fost conceput exact pentru cei ce își doresc un telefon cu tehnologia vârfurilor de gamă de la LG, dar la un preț accesibil. Q6 împarte același ADN cu premiatul model G6, primul smartphone LG cu ecran FullVision. Prin intermediul acestuia din urmă, LG îți oferă un ecran mare pentru telefonul pe care îl poți folosi confortabil cu o singură mână, una dintre provocările majore ale design-ului de smartphone-uri.

Camera selfie cu un unghi de 100 grade te va impresiona prin capacitatea de a stoca mult mai multă informație, în jurul tău, decât una obișnuită. Acest lucru inseamnă fotografii cu care te vei mândri, în care vei putea avea mai mult loc pentru tine și prietenii tăi sau priveliștea din vacanță. Iar modul foto Square Camera iți permite și să îmbini două imagini într-una singură, și să creezi colaje de imagini, numai bune pentru imortalizat mai multe etape ale amintirilor.

Dar de departe, funcția remarcabilă a acestui model este ecranul Full Vision FHD+ de 5,5 inch, ce înseamnă un ecran mare într-un telefon de dimensiuni mici, ușor de manevrat. Acesta îți permite să vezi imagini, video-uri, filme la o calitate foarte bună.
Iar prețul, accesibil pentru un produs cu un design în tendințe, ce oferă o serie de features accesibile până acum doar în cazul smartphone-urilor din gama premium, cu siguranță te va motiva.

Dar, până pe 1 octombrie, LG pune la bătaie un LG Q6 pentru cel mai mare selfie cu prietenii, așa că încearcă-ți norocul!

Mai multe detalii: http://lgq6.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 903
Cuvinte cheie: Bucuresti
anca spiridon

Adaugat in urma cu 2383 zile, 10 Oct. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .