poze london community gospel choir
poze london community gospel choir poze london community gospel choir

London Community Gospel Choir

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Septembrie 2014 19:30 - Vineri 19 Septembrie 2014
Muzeul National de Arta din Bucuresti (sala Auditorium)

Categorii: Muzica si Concerte , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 300/400

Cel mai cunoscut cor de gospel din UK canta pentru prima data in Romania, pentru HOSPICE

London Community Gospel Choir vine pentru prima data in Romania, vineri, 19 septembrie 2014, la Muzeul National de Arta din Bucuresti (sala Auditorium).
Concertul marcheaza inaugurarea centrului HOSPICE din capitala, unitate cu profil clinic si educational, si este sustinut de Fundatia Vodafone Romania.

Dupa 30 de ani de activitate, London Community Gospel Choir a ajuns „cel mai iubit cor din Marea Britanie“, iar acest lucru este usor de inteles daca auzi minunatele voci ale membrilor sai pe terenuri de rugby sau alte mari arene din intreaga lume. Intr-o armonie vocala perfecta, vocile lor s-au alaturat celor mai cunoscuti cantareti ai lumii. Madonna, Sting, Sir Elton John, Diana Ross, Sir Paul McCartney, Mariah Carey and Celine Dion sunt doar o parte dintre acestia. London Community Gospel Choir a inregistrat piesa “Abide with me”ca imn al Cupei Angliei la fotbal si a cantat melodia live pe stadionul Wembley, la finala din 2009.

“Daca cineva doreste o dovada a puterii si frumusetii vocii umane, trebuie sa asculte London Community Gospel. Membrii corului din Marea Britanie, sunt personae de toate varstele si de toate nationalitatile. Performanta lor vibranta va impresiona cu siguranta publicul iubitor de muzica buna din Bucuresti.” a declarat Graham Perolls, Presedinte Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

Concertul London Community Gospel Choir din Romania are loc in aceeasi zi cu inaugurarea centrului HOSPICE din Bucuresti. Pentru concertul din 19 septembrie, toti cei 13 cantareti ai London Community Gospel Choir au fost de acord sa renunte la onorariile lor, cu scopul de a sprijini cauza HOSPICE. Si fondurile stranse in urma vanzarii biletelor la acest concert vor fi folosite pentru sustinerea aceluiasi proiect.

Centru HOSPICE din Bucuresti
va avea 15 paturi pentru adultii si 8 paturi pentru copiii diagnosticati cu boli incurabile. In plus, acesta va dispune de un centru de zi, ambulatoriu, un centru de predare si birouri pentru echipa de ingrijire la domiciliu si pentru servicii de sprijin. Toate serviciile HOSPICE sunt gratuite. Noua unitate va putea acoperi pana la 700 de internari pe an si va oferi ingrijire la domiciliu pentru peste1.000 de persoane, pe an. Un numar suplimentar de 10 de paturi vor fi furnizate pentru copiii cu boli limitatoare de viata, intr-un nou centru HOSPICE, de la Adunatii Copaceni.

HOSPICE Casa Speranței este o organizație non-profit care vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și a familiilor acestor. În cei 22 de ani de activitate, HOSPICE a avut peste 14.600 de beneficiari, deschizând 2 unități medicale și educaționale în Brașov (2002) și București (septembrie 2014). De menționat că în țara noastră, conform statisticilor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), acoperirea cu servicii specializate pentru pacienții cu boli incurabile este, din păcate, de sub 6%.

Puteti sustine proiectele HOSPICE din Bucuresti, cumparand bilete la concertul din 19 septembrie, sustinut de London Community Gospel Choir. Pretul biletelor este de 75, 100 si 250 de lei.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul evenimentului http://www.hospice.ro/concert/ sau la telefon 0733 55 34 02, iar rezervarile se pot face folosind adresa de mail events@hospice.ro.

Mai multe detalii: http://www.hospice.ro/concert/

Pret bilet: 75 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1284

Eveniment postat de organizator

diaconu florin

Adaugat in urma cu 3508 zile, 08 Sep. 2014

Adaugat de hospicebrasov

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .